2020-21 Efeler Ligi 21.Hafta Maçı
12:00 Burhan Felek Spor Salonu
3 - 0
  • 1
    saat 12'de başlayacak olan, efeler ligi 21. hafta maçı. burhan felek spor salonunda oynanacak maç trt spor 2 ekranlarından yayınlanacak.

    ligde 16 maçta 12 galibiyet ile 3. sıradayız. oynadığımız son 5 maçı kazandık ve fena oynamıyoruz ama daha iyi oynamamız gerekiyor. smaçör transferi yapıldığı söylenmişti ancak henüz açıklama yapılmadı. aldığımız orta oyuncu için de hem açıklama yapılmadı, hem de anca antrenman fotoğraflarında görüyoruz kendisini. son mağlubiyetimizi ise solhan'a karşı aldık.

    solhan 16 maçta 6 galibiyet aldı. iyi bir takım değiller ama iyi mücadele ediyorlar. ligin ilk devresi hafife alınca ne olduğunu gördük. umarım kayıpsız geçeriz. takımımıza başarılar diliyorum.
  • 2
    25-10, 25-22 ve 25-14'lük setlerle 3-0 kazandık.

    ilk set 10-0 başladı. set boyunca da rakip servis karşılamakta sorun yaşadı ve çok kolay geçti bizim adımıza. ikinci set de aynı şekilde başladı ama takım rehavete kapılınca solhan öne geçti. yine de set sonunu biz daha iyi oynadık ve seti almayı bildik. son sette de yine servis karşılamakta sorun yaşayan solhan'ı, bloklarla da etkili olarak rahat bir şekilde geride bıraktık ve maçı 3-0 kazandık.

    maç boyunca etkili servisler kullandık ve bloklarda etkili bir oyun ortaya koyduk. farklı bir galibiyet alsak da sezon boyu devam eden servis karşılama problemi yine devam etti. orta oyunculardan artık iyi katkı alıyoruz ve bu bizim için çok sevindirici.

    bu galibiyet ile 17. maçımızda 13. galibiyetimizi almış olduk. maç fazlasıyla da 2. sıradaya yerleştik. takımımızı tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın