• 64
    galatasaray spor kulübü üyesi, eski açık youtube kanalının 2 kurucusundan biri. kendisi manchester city’nin tesislerini geçiyorum, en az bir leicester city tesisleri gibi bir tesis bekliyorsa, hadi beklemiyor diyelim ki konuşması da beklemediği yönünde, en azından 1/4’ü kadar olsun bari diye umuyorsa daha çok bekler. leicester o tesisleri 90 milyon pound’a manu’ya sattığı harry maguire transferiyle yaptı o tesisleri. biz ise sacha boey’i tarihi rekor bir para olan 30m euro’ya sattık, ama muhtemelen oradan gelen ve gelecek bütün paralar bankalar birliği anlaşmasından doğan borçlara gidecek çünkü o parayı tesislere harcayabilecek bir konfor alanımız yok.

    biz bu işler için kulübün kasasından para çıkarabilecek bir ekonomiye sahip değiliz. zira biz o tür paraları zaha, icardi gibi oyunculara vermeye daha meraklıyız ve öyle de yapıyoruz zaten. dursun özbek yönetimi’ne de bir şey diyemiyorum zira öyle bir futbol ortamına sahibiz ki hangi yönetim gelirse gelsin kimse ‘ben parayı yeni yapılacak tesislere harcayacağım, icardi ve zaha yerine de halil dervişoğlu ve emre kılınç’la oynayacağım’ diyemez, diyemiyor da. bizim en büyük problemimiz, hem icardi’miz olsun, hem tesislerimiz en az leicester’inki gibi olsun ama aynı zamanda hiç de cebimden para çıkmasın kafasında olmamız. bunu diyorum zira bunu isteyenlerin ne dünya, ne ülke, ne de kulübün ekonomisinden haberi yok.

    ama kerem övet’in en azından sosyal medyadaki çığırtkanlardan farklı konuşup biraz daha bilinçli konuşmasını beklerdim. zira kemerburgaz tesisleri çok belli ki, biraz erden timur’un, biraz dursun özbek’in, biraz metin öztürk’ün ve biraz da ismini bilmediğim galatasaray sevdalısı insanların verdikleriyle şu an için azar azar yapılabiliyor. başka da bir şansımız var mı? çok emin değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın