resim
Jürgen Norbert Klopp
Görev:Teknik Direktör
Takım:Liverpool
Yaş:56
Uyruk:Almanya
  • 484
    geçen sezonun şampiyonu, bu sezonun su an için 29 maç sonunda altıncı sıradaki takımının teknik direktörü. aston villa'dan 7 gol falan yedi bu sezon. kendisinin kellesini almaya çalışanın aklını alırlar liverpool'da.

    şunları yazmak bile çok zor geliyor ama bir de sözlüğün ve galatasaray taraftarının haline bakıyorum... istifacılar, zaten hoca değildi tayfası, kaos futbolu taktik bilmiyor yalanları...

    bunu da iki bireysel hata bir penaltı ile 3 gol yediğin maçtan sonra yapiyolar bir de. teknik, taktik bilmeyen siz olabilir misiniz acaba? çünkü diğer tarafta ömrünün yüzde 80i futbolun içinde başarılarla geçmiş bir teknik adam var? olabilir mi? olamaz değil mi :) sen bilirsin elbet daha iyisini.

    3-0 geride başlayan takıma 4 gol attıracak o güzel taktikleriniz, fm şablonlarınızı kulüp binasının önüne bırakın. elbet değerlendirirler.

    bize her şey müstehak da neyse. hocanın da en büyük şanssızlığı her başarılı türk insanı gibi bu coğrafyada doğmuş olmak, yapacak bir şey yok hocam. sen de klopp olurdun da bu işbilmez, vefasızların arasına düştün. kader.
App Store'dan indirin Google Play'den alın