• 15021
    13 aralık 2021 sivasspor galatasaray maçından sonra fernando muslera hakkında yazdığım entryden dolayı bazı arkadaşların entrynin ekran görüntüsünü aldığını ve pilot edilmemi gerektiğini falan yazmış, kendilerini ve iğrenç linç kültürlerini rahatlamak adına birkaç bir şey yazıp sözlüğe de veda edeceğim. entry sözlük yönetimi tarafından silindiği için arkadaşların aldığı ekran görüntüsünü buraya ben koymuş olayım * zahmet etmişler, sağ olsunlar.

    https://gss.gs/ybz.jpg

    öncelikle entryi okuyan aklı başında insanın fark edeceği üzere muslera sakatlık numarası yapıyor demedim. hatta sakatlandığı için geçmiş olsun yazdım, ancak sakatlığının sanıldığı kadar ciddi olmayacağını düşündüm. çünkü ilk verdiği görüntüde kafasını kaldırıp pozisyonun gidişatını izlediğimi gördüm, dolayısıyla çok ciddi bir sakatlık olmamalı diye düşündüm ve entryde de tam olarak bunu yazdım. benzeri giriler giren arkadaşların da çıkış noktasının bu görüntü olduğunu düşünüyorum. yanıldım ancak bunun için de yaygara yapanlar mutlu olsun diye özür dileyecek değilim. bazı arkadaşlar hedef gösterip "özür dilesinler, özür dileyecekleeer" diye şehir meydanında yaygara çıkarmaya çalıştığı için belirtmem gerek sanırım bunu. * tutar muslera'ya bir suçlamada bulunurum, o zaman dersin özür dilemesi lazım diye. gözümle gördüğüm bir görüntü üzerine yorum yapıp, fikrimi belirtip bunun için özür dilemek zorunda kalacaksam burada bulunmanın çok da manası yok. o zaman açın abi mustafa sarp başlığını 2009'da adamı övüp, bir sene sonra bam başlığı altında dümdüz giren kim varsa tutup teker teker özür diletin.

    belki ülke ikliminin getirdiği "vurun abalıya" sevdası yüzünden, belki de bu entryi yazan arkadaşların kendi karakterleriyle ilgili bir durumdan kaynaklı hedef gösterildi burada 3-5 kişi, çok da şaşırmıyorum. adam üşenmemiş ekran görüntülerini falan almış ya. yetmemiş bir arkadaş özür dileyip kendini uçurdu diye diğer ikisi nerede onlar da gelsin özür dilesin diyor. linçlenen arkadaş kendini pilot ettikten sonra da "ah be abi yazık oldu, özür dilesen yeterdi." falan diye edit girmişler. hahahahah, iş iyice freak showa döndü burada. * vallahi şaka gibi adamlar var burada.

    10 gün sonra 11 yıl oluyormuş ilk entryi gireli, galatasaray armasındaki 1 yıldızı burada kutlamışız. burada çok güzel anılarımız var hep beraber, hepsi de galatasaray'ın dijital tarihine geçmiştir bir şekilde.

    bir özür borcumuz varsa bu da sözlüğe gerçekten emek veren, sayfalarca özenip giri yazan, okuyan yazarlara karşı vardır. istemeden de olsa sözlüğü böyle bir kaotik ortama çevirdiğimiz için, ben kendilerinden özür dilerim kendim adına.

    kalın sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın