• 176
    spor dünyasında emre belözoğlu'ndan daha itici bir kişi varsa o da kendisidir. kazandıktan sonra bile podyumda hamilton'a karşı saygısız duruşu her şeyi özetliyor, hamilton'un sınavı da kendisi gibi bir sporcuyla yarışmaktı sanırım bu sezon. ona rağmen saygı sınırları içerisinde kalmayı başardı.

    bir çift laf da kendisinin fan kitlesine söylemek lazım, bugün hamilton'un başına gelen şey kendisinin başına gelseydi, formula 1 2022 sezonunu başlatmazlardı herhalde. çok değişik bir kitlesi var dünya çapında, adamlar (haklı olsun ya da olmasın) rakiplerine vurabilecekleri her noktadan vurmaya ve günün sonunda bu hollandalıyı mazlum gibi göstermeye çalışıyorlar.

    adam dünya şampiyonu oldu hala hamilton'un aracı bizde olacaktı 7-8 hafta önce biterdi diye mazlum yaratıyorlar. arkadaşlar bu sporun doğasında bu var, bazı araçlar iyi bazı araçlar kötü. bu kanıya nereden varıldı bilmiyorum ama bu organizasyonda kimse size komün bir yarış vaat etmiyor. dolayısıyla buradan bir mazlum çıkmaz.

    yine de tebrik ediyorum kendisini, sezonun tüm genelinde çirkefti, ama iyi de yarıştı bir yandan. keşke son yarışta da iyi yarıştı ve şampiyon oldu diyebilseydik, diyemeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın