resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 2370
    arda turan'ın, 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçı'ndan sonra, kendisi için yaptığı instagram paylaşımı:

    "kaburgaymış, kırıkmış dinlemez aslan kardeşim benim."

    elbette her takımda popüler olan ve taraftar tarafından daha çok sevilen oyuncular vardır. bu normaldir. bir de ilk fırsatta eleştirilen, zaman zaman hakkı yeterince verilmeyen görev adamları vardır. ömer bayram da onlardan birisi bence.

    evet hayalimdeki, hayalimizdeki sol bek veya sol açık değildir. ama 2-3 pozisyonu belirli bir seviyede yedekleyebilecek bir futbolcudur. f/p olayında zaten takımdaki en faydalı isimlerden birisidir. kesinlikle geniş kadroda her zaman olmalıdır. çok ılımlı, hiçbir zaman sorun çıkarmayan, görev verildiği zaman elinden gelen her şeyi yapan düzgün karakterli bir adamdır.

    akan oyunda yaptığı ortalar tartışılsa da, öyle ya da böyle takımda en fazla asist yapan futbolcularımızdandır. duran toplarda sorun yaşayan takımımızda, nispeten bu topları etkili kullanan birisidir. takımda şut tehditi olan nadir isimlerdendir.

    velhasılıkelam, zaferler sadece yıldız futbolcular ile kazanılmaz. bir de gizli kahramanlar, vefakâr futbolcular vardır. şampiyonluk hikâyeleri onlarsız yazılmaz. belki isimleri ilk sayfalarda görünmez! ama bir yerlerde kesin karşınıza çıkar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın