resim
Fatih Öztürk
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 212
    okan kocuk'tan daha iyi olduğunu düşündüğüm yeni transferimiz. kimse kusura bakmasın ama okan oynadığı hiçbir maçta güven vermedi. fatih terim, fatih öztürk'ü daha önceden de beğeniyor ve istiyordu. hatta geçen sezon ismi yine geçmişti. ama sonrasında fatih kasımpaşa'ya gitti. kendisiyle ilgili genel olarak negatif bir hava var taraftarlarda.

    ben kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum. özellikle konsantre olduğu zaman iyi performans gösteriyor. 33 yaşında olmasına rağmen hiç göstermiyor ve gayet fit durumda. akhisar'ın 2018'de fenerbahçe'den türkiye kupası'nı ve bizden süper kupa'yı almasında en önemli etkenlerden birisi kendisiydi. açın 2 sene önceki fener maçına bakın. bizim maçların zaten hepsinde iyi performans gösterdi.

    ilk bakışta alacağı para biraz fazla gibi görünse de aslında normal. fatih'in, kasımpaşa ile 1 sene daha sözleşmesi vardı. resmi olarak bonservis ödemedik. onun için kendisine biraz daha fazla para ödediğimizi düşünüyorum. kendisiyle ilgili negatif olarak bizim maçlarda yaptığı bazı tavırlar gösterilebilir. ama onları da fazla büyütmeye gerek yok bence! maç tansiyonunda olan şeyler.

    bana göre fernando muslera dönene kadar kaleyi kendisi korumalı. ayrıca kendisi penaltı kurtarma konusunda da başarılı bir kaleci. evet sırf penaltı kurtarıyor diye kaleci alınmaz. ama son senelerde penaltılardan ne çektiğimizi hepimiz biliyoruz. sanırım fatih öztürk son 2 senede, tüm galatasaray kalecilerinin son 5 senede kurtardığı penaltılardan daha çok penaltı kurtarmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın