resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5439
    https://pbs.twimg.com/media/BsRkFlLIEAAADfA.jpg

    cumhurbaşkanı adayı olan sayın! başbakan erdoğan'ın, haliç kongre merkezi'nde 'vizyon belgesi'ni açıkladığı toplantıya katılan ve orada selfie çektiren başkanımız.

    gelin bu resmi biraz analiz edelim.
    öncellikle resimdekileri biraz tanıyalım.

    galatasaray başkanı sayın ünal aysal.

    tff başkanlığına bizzat rte'nin emriyle gelen, fatih terim meselesinde ünal aysal'a demediğini bırakmayan tüpçü yıldırım demirören.

    her fırsatta aklınca galatasaray'a laf sokan, kendi taraftarının bile dalga geçmeye başladığı "haftaya netleşir" fikret orman.

    zengin erkek avcısı, sistemin kadını, her daim güçlünün yanında olan sunucu ece erken. eminim araştırırsanız kendisinin gezi parkı'nda güya destek amaçlı çektirdiği fotoğrafları, attığı tweetler vardır. böyle bir insandan bahsediyoruz işte.

    selfie'den tek habersiz gibi görünen, akil insanlar heyetinde de olan, fenerbahçeli eski futbolcu-yönetici-yorumcu selim soydan'ın eşi değerli oyuncu hülya koçyiğit.

    ve son olarak selfie'yi çeken şarkıcı fenerbahçe taraftarı olan alişan.

    yani özetle, sayın başkan ünal aysal ve hülya koçyiğit hanımefendiyi tenzih ederek söylüyorum, bu selfie'de görünen kişiler hükümet yalakası insanlardır. hem de öyle böyle değil! görüyorum ki bazı ünal aysal'ın her şeyine eyvallah diyen taraftarlar bu resim üzerine üzülmüşler. ben bu resmi görünce fazla şaşırmadım ve yadırgamadım doğrusu. bunu kötü niyetle söylemiyorum, demek ki bazen böyle şeyler olabiliyormuş. hoşumuza gitmese de orada olmak gerekiyormuş.

    yani? nereye baktığın değil, ne gördüğün önemlidir bazen!
App Store'dan indirin Google Play'den alın