gittikçe tobias linderoth vakasına dönüşmek üzere olan futbolcu. şimdi maç eksiği var diye atletico madrid maçında da oynamaz. e ne işime yaradı harcanan bu kadar para.
981
yalan habere konu olmuş futbolcu. sağ bek oynayamaz diye bir şey mi var.
670
kendisinden gelecek güzel haberleri bekliyoruz. 1 puandan daha fazlası kendisine bir şey olmaması.
tabi ki kötü performansı sebebiyle çıkmadı. takımda herkes kötü ama eleştiriler önce icardi sonra barış alper odaklı. halbuki yenilen golde abdülkerimin beli dönmedi. uğurcan kapattığı köşeden yedi. sane isabetli pas atamadı. hücumda çoğu pasların şiddeti ayarsız. suçlu bir iki kişi öyle mi.
sürekli sakatlık durumu can sıkmaya başlayan topçumuz. monaco ile sezon başı kampı yaptı, çok sayıda benzer problemi yaşayan eski takım arkadaşı var. umarım kronik bir arka adelesi yoktur.
260
6 gün kalmış cl listeleri verilmesine. bu adama burun kıvıranlar var hala. üzücü ve komik.
ekmek su gibi ihtiyacımız olan, okan hocanın da çok sevdiğ türden atletik ve bol mevkili topçu. yaşı büyütülmüş falan umrumda değil açıkçası, kesin bir bilgi de yok zaten.
800
afrika kupasında başarılar dilediğim part time futbolcumuz. 2026 baharına kadar kendisinden yararlanmamız zor.
535
izlenimlerim aşırı pozitif. atletik, fiziğine göre çok hızlı l, ayağı temiz, cesur, ikili mücadelede makina. bir tek hava toplarında boyuna rağmen soru işaretim var. frankfurt deplasmanında yediğimiz kafa golü yüzünden. ama biraz daha izlemek lazim. muhteşem transfer. sallai ile önlü arkalı izlemek isterdim açıkçası.
sene sonunda 60 milyon euro serbest kalma bedelini yatırıp alırlar. çoluk çocukla oynuyor gibi görünüyor. hem de karşımızda liverpool varken.
341
tablette fc mobile 25 oynuyorum. galatasaray üzerinden ilerliyorum aylardır. kafamı dağıttığı gibi, yeri geldi mi fark yediğim anlarda sinirleniyorum. barış alper'i zamanında almıştım ve yükseltip ikinci yarıları oyuna sokuyordum. son süreçte barış alper yedeklerde ama oyuna hiç almıyorum. singo'da hediye olarak oyun tarafından bana verilmişti. kim bu diye araştırmış, onu hep yanlış mevkide oynattığımı anlamıştım.
oyun diyeceksiniz, oyunla bir oyuncunun gerçek futbolu anlaşılabilir mi? vallahi yeri geldi mi frankowski, jelert gibi oyuncularımızı bile sağ bekte denemiştim ama bir türlü rakip oyunculara yapışıp, topu alamıyorlardı. ama singo çok güçlü, hızlandı mı topu gidip rahatça alabiliyordu. bu yönüyle önümüzdeki maçlarda umarım bizim defansın kalitesini arşa çıkaracak performanslar verir.
634
30 eylül 2025 galatasaray liverpool maçının kahramanlarından. öyle bir top oynadı ki hayran kaldım. ekitike sakatlanıp wirt sola geçtiğinde ona topu sadece geri doğru kaçırma şansı verdi. harikasın aslanım benim.
645
sacha boey'in kafa topuna çıkanı, maşallah singo. liverpool'un en çok çekindiğim oyuncusu gakpo karşısında 30 eylül 2025 galatasaray liverpool maçı için muhteşem mücadele edip, oynamıştır.
rezalet ilk yarıda çok şaşırdığım skorun dışında iyi olan tek şey kendisiydi.* davinson'un olduğu ama sol stoperde değil, bir düzende yok ediciliğini daha önde kurması dileğiyle.
10
serge aurier ile aynı şehirde, goh bölgesi güney-orta kasabası ouragahio doğumlu futbolcu. sofascore'de tüm birebir mücadelelerde ve defansif verilerde çok iyi ortalamaları var. kemik yaşı 29 değilse üstüne durulabilir profil.
860
eğer davinson’u 30 civarına satmış olsaydık, yerine bu adamdan daha iyisini bulamazdık. yaşı çok genç ve tavanı davinson’dan çok ileride.
550
şu ana kadar maçın en iyi oyuncusu desek yanlış anlamaz. savunmada top geçirmediği gibi, savunmadan topla çıkarak hücum yapmamızı da sağlıyor. kısacası maşallah'ı var.
edit: müthiş bir asist yaptı müthiş! ne yaptın olm sen?
939
kendisi için amme hizmeti yapıp, güncel durumu hakkında bilgi vereyim. levent tüzemen canlı yayında, "yener ince, singo ile ilgili mesaj attı, “52 gün oldu, oynaması için daha erken” dedi."
hamstring sakatlığı tam yırtıklar da normal dönüş süresi 2-3 aydır. sanırım 60-90 gün arası dönecek...