2
70 yaşında ünlü oldu. nasıl ünlü oldu onu söyleyelim, türkiye’nin 3. büyük takımının eski başkasını yumruklamış.
3
türkiye'nin en zenginlerinden, rizeli, holding sahibi, mafya görünümlü beşiktaş divan kurulu üyesi. beşiktaş eski başkanının üstüne yürümüş, hatta koruması da üstüne atılmıştır beşiktaş eski başkanının. bu cesareti nereden buluyor bu koruma anlamak zor.
4
adam bugün bjk eski başkanına küfür etti, üstüne bir de yumruk attı.
ama medyadaki sözde akil bjk'lilere bakıyorum, neymiş efendim tevfik yamantürk böyle birisi değilmiş, kendisine hiç yakışmamış vs vs.
bu adam maç izlerken dahi sürekli küfür eden birisi. daha üç hafta önce çok yakın bir arkadaşım kendisi ile beraber derbiyi izledi. sürekli küfür ediyordu, sonra da arkasını dönüp özür diliyordu dedi.
ama medyadaki sözde akillere sorsan bir anlık gaflet. bjk divan kurulu başkanından bahsediyoruz. maç izlerken hem de bir topluluk ile maç izlerken küfür etmesinden bahsediyoruz. bu adam eski başkanını da yumruklar. futbolcusuna da her şeyi der. normaldir.
5
andy warhol'un "herkes bir gün on beş dakikalığına ünlü olacaktır" metaforunu 70 yaşında gerçekleştiren son pezevenk dövücü.
7
söylenene göre beşiktaş’ta voleybol veya hentbol amatör branşlarından birine sponsor olmuş. vereceği para da 500 bin dolar. karşılığında divan kurulu başkanlığı yapıp, kongrede eski başkana küfredip saldırıyor.
vallahi sadece beşiktaş değil türk sporu için de rezil bir olay. şu rezillikleri yaşayacağına, 3-5 kuruş verecek diye saçma sapan adamlara katlanacağına kapat amatör şubeleri gitsin. beşiktaş hentbolda voleybolda olsa ne olmasa ne?