deportivo maçındaki 'only you' koreografisiyle birlikte dinlenildiği zaman duygulandıran değerli bestelerden bi tanesi.
27
bu güzelim besteyi nick olarak seçtim, mutluyum gururluyum ancak hiçbir zaman adıma entry girilemeyecek olması üzücü :( narsist demeyin arkadaşlar benim doğumgünlerim hep yazları :(
28
iki gündür dilime pelesenk olmuş müthiş tezahürat, beste her neyse. şu şampiyon ol cim bom bom kısmının ikinci bomundaki uzatma beni huşuya sokuyor, ağlamak istiyorum. nolur bu sezon şampiyon ol cim bom bom al bizim canımızı.
29
maç günü yine, yeni, yeniden dilime dolanmış büyük tezahüratımız. 3 mart 2018 karabükspor maçı bitiminde galibiyet sonucı daha yüksek sesle söyleyebilmek ümidiyle. şampiyon cimbom yazdıracağız!
sen sarıyla kırmızı kalbimizin yıldızı..(yavaşşş beylerrr)haaydi kapalıııı!şampiyon ol cimbombommm al bizim canımızııııı(yıkıll yıkılllll)
31
çok fazla anlam yüklediğim, bir marştan ziyade komple bir tribün olayı olarak gördüğüm benim için; galatasaray'a tapınma ritüeli. "şampiyon ol cimbombom al bizim canımızı" bu iki dizedeki aidiyet duygusu, varlığımın tamamen teslimi, trans halimin tepe boyutu. haftaya khalkedon'da umarım görür ve duyarız.
32
ağlatma kapasitesine sahip en güzel bestemiz, marşımız, tezahüratımız. içinde duygular o kadar yoğun işlenmiş ki. vâkıa asıl hâli gitmesin gözlerinden pırıl pırıl arzular şarkısı marşın bu tarifsiz güzelliğini sağlıyor.
ayrıca aynı adlı bir youtube kanalı da iç saha maçlarımızdan çok güzel kesitler paylaşıyor.
33
iki gündür dilimde, youtube’daki tüm videoları izledim, spotyfy’da cover’ını indirdim sürekli dinliyorum. tüm stat coşkulu ve hareketli de söylenebilir ya da telefon ışıkları açılarak önde olduğumuz maçların sok dakikalarında slow olarak da söylenebilir. her türlüsü çok duygulu bir marş.
sen sarıyla kırmızı kalbimizin yıldızı şampiyon ol cimbombom al bizim canımızı!
42
2018-2019 sezonunda ultraslan tarafından tekrar söylenmeye başlanan tezahürat. yavaş ve kolay söylenebilirliği sebebiyle her daim yüksek desibelli ve geniş katılımlı icra edilir. eskilerden davulcu hakan'ın imzası olan davul ara ataklarıyla daha da bir güzelleşmiştir.
2018-2019 sezonunda kulüp twitter hesabından bu şarkılı bi klip yayınlanmıştı. sözsüz haliydi diye hatırlıyorum. harika bir klipti ve şu an onu arıyorum. hatırlayanlar bulabilirse dm yoluyla dönüş yapabilir mi?
şahsımı en güzel aşk şarkısından daha fazla duygulandıran galatasaray bestesidir. umuyorum ki 27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçı'nın son anlarında büyük bir keyifle söylenir.
statta söylenen halinin, orijinal kaydından daha güzel olduğu marşlara en güzel örnek. ritminden mi, ortamından mı yoksa 14 eylül 2001 galatasaray deportivo maçındaki eşsiz samimiyetten mi bilemediğim ilginç bir aurası var bu videodaki halinin.
keşke aynı pankart, aynı koreografi ile tekrar tekrar görebilsek.