• 20176
    "hocam prandelli pazar günü beni aradı ve sonrasında her şey çok hızlı gerçekleşti. onunla konuştuğumda her şey çok açıktı benim için. bir italyan hocanın beni istemesi ve onun yanında çalışacak olmam benim için harikaydı."

    "rafael benitez ile ilişkimiz iyi bir noktaya gitmediğimden dolayı değişiklik istedim. kolay olmadı, ancak sonunda oldu. doğru kulübü bulduğum için mutluyum. şampiyonluk için mücadele edeceğim ve şampiyonlar ligi'nde oynayacağım."

    "milan'a transferim bir gün neredeyse oluyordu, anlaştık, ertesi gün iptal oldu"

    "benim kararıma insanlar şaşırıyor, ancak italyan bir hocam var ve takım arkadaşlarımın çoğu da italya'da oynadı. ortam harika, bunu pazartesi günü gördüm. bu çılgın takımda oynamak istiyorum. galatasaray gibi bir takımda oynamak insana harika, unutulmayacak hatıralar kazandırır"

    blerim dzemaili
  • 20178
    "bu sezon çok zorlu geçecek. fenerbahçe ile dördüncü şampiyonluk yıldızını kazanabilmek için rekabet halindeyiz. sezon sonunda gülen taraf olacağımızı düşünüyorum. çünkü çok yüksek tempoda, çok iyi çalışıyoruz. yoruluyoruz, çok acı çekiyoruz ama bu bizim işimiz ve sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz"

    "her maçı final havasında oynamak, çıkıp kazanmak istiyoruz. zaten bunu da başarabilecek güçte ve kapasitedeyiz. bunları gerçekleştirirsek, sonuca ulaşırız. şu anda tek düşündüğümüz kendi oyunumuz. lig zor geçecek. geçen seneden de zor olacağını görüyoruz. tüm takımlar birbirini yenebiliyor. herkes sahada iyi mücadele ediyor ve kaybetmeye kimsenin tahammülü yok. rakiplerimizden beşiktaş da çok iyi transferler yaptı ve izlediğimiz maçlarında iyi oyunlar ortaya koydu. trabzonspor çok sayıda transfer yaptı ama onların nasıl bir performans sergileyeceklerini bilemiyorum. zorlu bir lig geçecek ve inşallah sezon tamamlandığında gülen taraf biz oluruz."

    "takım olarak iyi durumdayız. iyi çalışıyor, mücadele ediyoruz. arkadaşlık üst düzeyde. takımda arkadaşlık, ağabeylik, kardeşlik bu şekilde sürerse, başarılı olmamamız mümkün değil"

    "bunun sonucunun iyi olacağını düşünüyorum. belki şu ana kadar çok iyi top oynamıyoruz ama sergilenen ortak mücadele, sahada herkesin yüreğini ortaya koyduğunu, birbirimizin eksiklerini tamamlamaya çalıştığımızı gösteriyor. bu da takım olma yolunda iyi bir ortamın bulunduğunun göstergesi" i

    "takım olarak biz ve taraftarımız birleştiğimizde, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. biraz sabırlı olup, desteklerini devam ettirmeleri, her zaman yaptıkları gibi hem iyi günde hem de kötü günde arkamızda olmaları halinde, sezon sonu hep birlikte seviniriz"

    "galatasaray'a geçen sezon devre arası gelmiştim ve öncesinde bir ay kadar da kadro dışı kalmıştım. antrenman yapamamıştım. ama bu sene hazırlık kampında çok iyi çalıştığımı düşünüyorum. sabri ağabey ve eboue ile ilgili kararlar tabii ki bana ait değil. yönetimin ya da hocamızın kararı, bilemiyorum. benim işim sadece çalışmak. formayı aldığım zaman da iyi oynayıp bir daha bırakmamak. şu anda iyi çalıştığımı düşünüyorum. belki maçlarda performansım çok üst düzeyde değil. ancak takım olarak iyi mücadele ediyoruz ve benim de iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum. bu performansım şu an yetmeyebilir. ama çok çalışarak daha üst seviyelere çıkacağım."

    "tarık benim çok samimi arkadaşım. eskişehirspor'da birlikte oynadık ve burada tekrar buluşmak nasipmiş. onun çok iyi karakterli, çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. zaten öyle olmasa buralara gelemezdi. şimdi milli takım kampında ve inşallah burada hem kendisi adına hem de takım adına önemli başarılar kazanır"

    mancini vs prandelli

    "mancini'den çok şey öğrendim ve şimdi de prandelli'den yeni şeyler öğrenmeye, onun istediklerini sahaya yansıtmaya çalışıyorum. onunla birlikte kendimi daha çok geliştirip, takıma katkı vermek istiyorum. ikisi de dünya çapında hocalar"

    ş.l. için,

    "zor bir gruba düştük ve bunu herkes biliyor. ama biz galatasarayız. başaramayacağımız hiçbir şey yok. son iki sezonda gruptan çıkmıştık. inşallah bu sezon da aynısı olur. rakiplerimizden arsenal, gruplara kalmadan önce beşiktaş'ı eledi ama iyi futbol oynamamıştı. borussia dortmund'un bu kulvarda son 5 yılda yaptıkları ortada. anderlecht ise belçika ligi şampiyonu. gerçekten zorlu bir grup"

    veysel sarı
  • 20184
    "takım bana kapılarını açtı ve ben de bu küçük kulübe yardımcı olmak istiyorum. %100 gaziantepspor'a odaklandım. bana çok nazik davrandılar. hedefim mümkün olduğunda fazla süre almak"

    mancini ve ekibi, "o ve ekibinden çok şey öğrendim. taktik konular dışında insanlık olarak da dersler aldım. saha dışında neler yapmam hakkında da öğütler verdi. galatasaray'dan ayrıldığı için çok üzgünüm. benimle konuştuğunda beni mutlu ederdi. aynı zamanda daha iyi olmam için motive de etmeyi ihmal etmezdi."

    "ben çok inançlı birisiyim. papa'ya hayranım ve tanrı'nın iradesini kabul ederim. bir gün gelecek ve idolüm, carlos tevez gibi olacağım"

    "cagliari'de olanlar çok kötüydü. ancak bir kapı kapanınca diğeri açılır. yaşadığım tecrübelerden mutlu şeyler çıkarıyorum. şimdi gaziantespor forması giyeceğim için çok heyecanlıyım."

    lucas ontivero
  • 20185
    "onu tanımıyorsanız davranışları size arkadaşça gelmeyebilir ama zamanla değeri anlaşılır. ben de onunla sorunlar yaşadım ama dünya kupası'nın sonunda onunla aramız çok iyiydi."

    "ona 3 ay verin, united harika bir futbol oynamaya başlayacak."

    "euro 2008 belki de ilk seferim olduğu için benim için özeldi, kendimi turnuvaya tamamen verebilmiştim. van basten'in sağladığı ortamı, çalışma şekli ve idealleri çok hoşuma gitmişti."

    wesley sneijder, sırasıyla van gaal, van persie ve van basten hakkında
  • 20186
    "kadromdaki oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. bana umut veren, onların çalışması ve yeteneği."

    "sezon başında forvette sıkıntı vardı. ilk maçımızda enes ve batuhan'a kalmıştık ama şimdi daha iyi durumdayız. volkan şen ritmini yakalamak üzere. ozan ipek de ritmini yakalarsa yeteneğiyle katkı sağlayacaktır. bakambu da katkı yapacak. fernandao da daha üzerine koyarsa zenginlik olacaktır. orta sahada zaten kalite olarak sayısal üstünlüğümüz var. bu aşamada sıkıntı görmüyorum. kadromdaki oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. bana umut veren, onların çalışması ve yeteneği."

    "hücumda özellikle zenginlik itibarıyla hamleye ihtiyacımız vardı. alınan oyuncuların performansı da önemli. niyetleriyle istekleriyle iyi bir takım olacağını düşünüyorum. defansta biraz sıkıntılar oldu. sezon başında kaleciyi türk olarak düşünmüştük. elimizde harun var. onunla devam edeceğiz. frey'in durumuna bakacağız. harun'dan memnunum. frey'e ihtiyaç duyar mıyız, duymaz mıyız, bunu da zaman gösterecek. 3-4 futbolcumuz sayısal olarak fazla. genç oyuncularımız da var. kadroda sıkıntı görmüyorum. ilk 5 hedefinden şaşacağımızı düşünmüyorum."

    "katkı yapmak istiyorsa sorun çözen olmalı, sorun çıkaran değil. hazır olan oyuncu bunu yapmaz. her zaman görevi bekler. bunu tüm oyunculara söylüyorum. hiçbir oyuncuya benden fazla sahip çıkamazlar. aydın ve batuhan ile ilgili de bir şeyler söyleyeyim. sezon başından beri oynattığımız oyuncu menajerlerden akıl alarak hayatlarına yön veriyor. biz seni yetiştirmezsek neyi pazarlayacaklar? oyuncuları mal olarak gören menajerler var. futbolu geriye itiyorlar. burada teknik olarak bir şey öğrenmesi değerini ortaya çıkarır. menajerlere teslim olan oyuncular var. menajerler para alır, kötü olunca da başka oyuncu alırlar. aydın'la ilgili konuşma yaptık. hep aynı şeyler oldu. benim seni düzeltme şansım, senin istemenle olur. mesafe alamadık. batuhan'ın farklı bir şey. yönetim para verir, oyuncu alır, bir şey diyemem ama ben ona futbol adına bir şey vermek için buradayım."

    şenol güneş
  • 20187
    "kaçırdığım penaltıyı hayatım boyunca unutamayacağım. sonuca etki etseydi gerçekten çok üzülürdüm. galatasaray'ı yenmek çok güzel bir duygu. bu sezonki diğer kupalara da talibiz. bundan sonra da iyi oyunumuzu devam ettireceğiz. süper kupa, taraftarımıza armağan olsun. bu daha başlangıç."

    "taraftar olsun, camia olsun beni en içten şekilde sahiplendiler. ben de onları kendi ailem gibi görüyorum. inşallah da uzun süreler böyle devam eder."

    "ben futbolcu olarak, fikstüre çok takılan biri değilim. tabii ki baktığınızda, trabzonspor'la, galatasaray'la, beşiktaş'la oynayacağımız maçları ilk yarı hep dışarıda oynayacağız. ikinci yarı ise derbileri evimizde oynayacağız. belki bu biraz avantaj gibi gözükebilir ama dezavantaj da olabilir. çünkü herkes derbiler olarak bakıyor. bence önemli olan diğer maçlar. çünkü bu maçlar belirleyici oluyor. derbi maçlarına zaten futbolcular bir şekilde konsantre oluyor ama diğer kalan takımlara da çok iyi konsantre olup, bu sezonu çok iyi geçirmemiz lazım."

    "bu aslında zor bir soru ama şu ana bakıp değerlendirdiğimde, başkanımla konuşup 2 senelik bir imza attık. iki sene bittiğinde ise uzun yıllar burada forma giyeceğime inanıyorum. bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum"

    caner erkin, galatasaray maçı, taraftar, derbiler ve avrupa'da forma giymek isteyip istemediği hakkında
  • 20189
    "öncelikle süleyman seba ağabeyimin ismini taşıyan bu sezonun, onun centilmen ve sportmen kimliğine yakışır bir sezon olmasını temenni ediyorum."

    "fenerbahçe olarak tüm taraftarlarımızla, sporcularımızla, camiamızla ve kararlı duruşumuzla şampiyonluğa ve 4. yıldıza doğru yürüyoruz. fenerbahçe'nin ne denli büyük bir camia ve ne denli büyük bir aile olduğunu herkese bir kez daha göstereceğimiz bu yeni sezonda tek hedefimiz olacaktır; o da fenerbahçe için mücadele etmek. çünkü bizim için mücadele etmek, kazanmaktır... kazanmak ise karakterimizdir."

    aziz yıldırım
  • 20190
    "manchester united'a aşığım. bunu herkes biliyor. bir çok kez bunu söyledim. manchester united hep benim kalbimde yer alıyor. orada pek çok dostumu bıraktım, taraftarlarımız da inanılmazdı. bir gün mutlaka geri dönmek isterim."

    "burada 4 yıl daha sözleşmem var. ama sonrasında ne olur şu an kestirmek zor."

    "onların yeniden iyi bir takım haline dönüşeceğine inanıyorum. iyi başlamadılar ama di maria ve falcao transferleri ile önemli bir iş yaptılar. onların başarılı olmasını istiyorum."

    cristiano ronaldo
  • 20191
    "ben aziz yıldırım'ın tavrını haklı buluyorum. şöyle haklı buluyorum. çünkü futbolcuların sevmediği, futbolcuların kabullenmediği nitelikte bir teknik adam. ersun yanal'ın farklı bir yapısı vardır. ersun yanal çok ukaladır. çok şımarıktır. futbolcuları aile gibi kucaklaması lazımdı. ersun yanal'ı bir yere getirecek kişiler futbolculardır. ersun yanal'ı ben tanırım. yapısını da iyi bilirim. türkiye bilmez ama onla beraber olanlar iyi bilirler yapısını. daha önceki sene eskişehirspor'da iken orda yaptıkları bir araştırılsın. futbolculara karşı tavrı. ersun yanal'ın futbolcularla sohbeti olmaz, özür dileyerek söylüyorum, bu adamdan çok bir şey olmaz. geçen sene fenerbahçe'nin şampiyon olmasındaki en büyük pay futbolcuların birlikteliği. futbolcuların birbirini kucaklaması, futbolcuların aziz yıldırım'la olan ilişkileridir. geçen sene fenerbahçe'nin şampiyon olması ersun yanal değildir bana göre "

    tanju çolak

    yıllardır "ben aslında şöyle iyi bir galatasaraylıyım, hala öyleyim vs vs " diye konuşup duran ama taraftarın hala affetmediği ve camianın sempatisini kazanamayan eski gol kralımızdan fenerbahçe'ye göz kırpma hareketi. yakında iyi bir kanala yorumcu olarak geçersin tanju'cuğum.
  • 20192
    "bir alman futbolcunun maç esnasında kendi taraftarı tarafından yuhalanması hiç doğru değil. birkaç net gol kaçırsa bile bunu hiç kimse hak etmiyor. mario gomez geçen sezon yedi ay süren bir sakatlıktan çıktı. sezon öncesinde yalnızca bir gerçek maç oynadı. bu nedenle ben bir koç olarak bir oyuncunun bu durumdayken formunun zirvesinde olamayacağını zaten biliyorum. onun zamana ihtiyacı var ama benim için nasıl ilerleme kaydettiği önemli. gole bu denli yaklaşması ve bu kadar büyük fırsatlar yaratması mükemmel. ilk pozisyonda kaleci harika bir top çıkardı. mario biraz şansızdı ama ben bu akşam ondan çok memnun kaldım. elinden gelenin en iyisini yaptı ve ben onun neler yapabileceğini biliyorum. mario gomez çok kaliteli bir oyuncu ve eski formunu yakalayabilmesi için zamana ihtiyacı var. ondan bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı bir gelişim beklemek çılgınlık olur."

    joachim löw, arjantin açının ardından
  • 20193
    "galatasaray gerekli paraya sahip ve yatırım yapabilecek güçte. eğer durum böyle olmasaydı, prandelli teklifi zaten kabul etmezdi. onun gibi biri kazanamayacağını bildiği bir yere gelmez."

    "ben iyi bir diyalog ve futbol oynamanın peşindeyim. bu açıdan hiddink, van gaal'e göre daha yumuşak. oyuncularla iletişim kurmayı seviyor. bu bize büyük bir ivme kazandıracaktır."

    "bence nagatomo'yu kaptan yapmalılar. ne de olsa takımda uzun seneler oynayan fazla oyuncu yok. zamanında yönetim bana iyi davranmadı. ama ben kulübü ve taraftarları daima hatırlayacağım. umarım italya'da bu sezon şampiyon inter olur."

    "bizim için gayet güzel haber. belki de bize bir gol atacaktı. mario tatlı kaçık biri. inter'deyken iyi anlaşıyorduk. uzun süredir görüşemedik, maçta onu göremeyeceğim için üzgünüm."

    "hâlâ 1 numara. onun gibisi yok."

    wesley sneijder, sırasıyla galatasaray, hiddink, inter, balotelli ve mourinho hakkında
  • 20196
    "biz kendi sahamızda kalmayı beceremiyoruz."

    "onlara ikinci bir direktif verene kadar önde basacaksınız dedim. ilk yarı bu kadar geride çevirmek olmadı. devre arasında taktik değişiklikler yaptım. ikinci yarı normale döndük. türk milli takımı gibi oynamaya başladık. danimarka avrupa'nın en iyi takımlarından. golü bulmamız daha iyi oldu."

    "kendimizi test ederek doğru sonuca varabileceğimiz bir maç oldu. arda'yı da görmek istedim. onu da kazanacağız umarım izlanda'ya karşı. oyunun içinde satranç gibi bir durum oldu. onlar hamle yaptılar. biz karşı hamle yaptık falan derken iyi bir maç çıktı ortaya. inşallah izlanda maçını kazanırız ve umut dolu günler bizim olur."

    fatih terim, danimarka maçının ardından
  • 20197
    "beşiktaş tarafından istenilen bir oyuncu olmak çok güzel bir duygu. takımın şampiyonlar ligi maçlarını da izledim. orada gösterdikleri mücadele beni etkiledi."

    "avrupa ligi'nde grupta kimin olduğu önemli değil. şampiyonlar ligi elemelerindeki gibi oynar ve hırsımızı ortaya koyarsak gruptan rahat çıkarız. sert bir ligde oynayacağız. mücadelenin yoğun olduğu bir lig. çok çalışarak takımıma yardımcı olmak istiyorum. taraftarlar bana çok ilgi gösterdi. onların gücünü bana anlattılar. alacağımız sonuçlarda bize büyük katkıları olacaktır."

    jose sosa
  • 20198
    "üst seviyede oynayan bir takıma geldim. bu takımın çok büyük bir potansiyeli var. uzun zamandır buraya gelmek istiyordum. beşiktaş’ın teklifiyle bu hayalim gerçekleşti."

    "takımla birlikte kazanmak istiyorum."

    "önemli deplasmanlar oynayacağız. partizan deplasmanı zor olacaktır. tottenham, ingiltere'nin güçlü ekiplerinden. bizim inancımız, potansiyelimiz var. gruptan lider çıkabileceğimize inanıyorum."

    "zor bir lig gibi görünüyor. teknik, fizik ve oyun zekası olarak sonuna kadar mücadele edecek güce sahibiz. taraftarlarımıza ihtiyacımız var. stadımız yokken onlara ihtiyacımız daha da arttı. bazı maçları taraftar kazandırır. çok önemli rolleri var bizim için."

    demba ba
App Store'dan indirin Google Play'den alın