3551
31 ileri bir yaş değil, sakatlık falan tamam ama bu yaşta bu kadar geri gitmesi kabul edilemez. kerem demirbay gibi galatasaray'daki misyonu doldu bence kendisinin. sezon sonu umarım da şampiyon olarak güzel bir veda ederiz kendisine.
3552
1 ay icinde 75 kg nin altina inmez ise, sözleşmesinin fesh edilmesi gereken, ayı boğan joker.
3553
türkiye dışında yetiştiği için uefa listesine 17 kişilik yabancı kontenjanından giren futbolcu.
toplamda 26-26 sezonunda 2 kere ilk 11 çıkıp en az süre alanlardan.
ligde de kullanmıyoruz yani.
üstüne sakatlık sonrası kilo alıp dönüyor. yani profesyonellik olarak da örnek biri değil. yaşı 31, belli ki daha da iyi olamayacak.
peki bu durumda sözleşmesi neden uzatıldı?
orta sahada artık hiç kimseye yetişemediğini düşününce ve stoperde de hayatı boyunca iyi performans vermemişken anlamak mümkün değil.
kendisi kadar oynayacak bir stoper yedeğini yurtiçinden daha uyguna bulabilirdik. orta sahada da gerçekten rotasyonda olacak yabancılara yönelelim olsun bitsin.
3554
polyanna modda kaan:
ya kime ne zararı var, sesi çıkmaz, sorun çıkarmaz bir köşede otursun işte, ununu eledi eleğini astı rahat bırakın adamı.
gerçekte kaan:
henüz hala 31 yaşında, 2 yıl daha sözleşmesi var, takımın hocası kendisini hala futbolcu sanıyor 3 pozisyonu yedekliyor, avrupa ve türkiye listesine dahil. yani 1 kişilik yer tutuyor her maça 1 kişi eksik çıkıyoruz.