• 1
    ilk etapta http://m.rerererarara.net adersinde yer alacak, uzun vadede ise klasik sözlük tasarımının yerini alacak yeni sözlük tasarımının adı.

    galatasaray sözlük modern beraberinde neleri getiriyor?

    - galatasaray sözlük modern son web teknolojileri kullanılarak masaüstü, tablet ve mobil cihazlara uyumlu olarak tasarlandı. tasarım kullanılan cihaza göre şekil alacak.
    - görsel olarak değil ama teknik olarak frame'leri* kaldırdık, tüm siteyi tek bir sayfanın içine gömdük. ayrıca pop-up'lardan* da kurtulduk. artık oy verme, mesaj gönderme, entry favlama, silme ve paylaşma gibi işlemler çok kolay bir şekilde gerçekleştirilecek.
    - yeni entry girildiğinde ve mesaj alındığında sayfayı yenilemeksizin uyarı veren bir sistem geliştirdik.
    - arama kısmına otomatik tamamlama özelliği getirildi. aslan ara çok daha işlevsel bir hâl aldı.
    - gündem bölümünde bir takım yeniliklere gidildi. günün beğenilen entry'leri bundan böyle gündem bölümün altında yer alacak.
    - kadro dışı bırakılan (engellenen) kişilerin girdiği entry'leri artık göremeyeceksiniz.
    - performans olarak ise klasik siteye nazaran en az 3 kat bir performans artışı sağlandı.

    şu anda test aşamasında olan sistemin birçok eksiği bulunmakta. kullanıcı deneyimlerine göre zamanla sistem geliştirilecek ve hataları giderilecek. yeni tasarımla ilgili görüş ve önerilerinizi bu başlığa yazabilirsiniz. ayrıca karşılaştığınız hataları da kullanılan cihaz, işletim sistemi ve tarayıcıyı da belirterek galatasaray sözlük modern'deki hatalar başlığına yazabilirsiniz. özellikle görsel hatalarda ekran görüntüsünü de paylaşmanızı rica ederiz.

    ekran görüntüleri:
    https://gss.gs/jng.png
    https://gss.gs/aF7.png
    https://gss.gs/yCt.png
    https://gss.gs/c1G.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın