resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1081
    sahanda oynuyorsun. mutlaka kazanman gerekiyor. sen galatasaraysın. sen galatasarayın teknik direktörüsün. rakibin bir tane formda kanat oyuncusuna önlem alacağım diye takımın bütün düzenini bozamazsın hoca. ronaldo messi değil altı üstü volkan yahu.

    akhisarı değil artık galatasarayı çalıştırıyorsun bırak rakiplerin sana ve senin oyuncularına önlem alsın.

    bir de, devre aralarında oyuncularının iki hafta yatmasına izin verme.
  • 1083
    telles'i sol açık oynatmak gibi bir tavşan çıkararak 1/02/15 bursa maçını vermiştir. bütün takımın ayarıyla oynamıştır. hakan balta'yı oynatma ısrarı felakete sürüklemiştir. her maç bir tane tavşanı şapkadan çıkardı ancak çekirge daha fazla sıçrayamadı. maç adeta bağıra bağıra gitmiştir. bu noktadan sonra şampiyonluk da yalan olur.

    hah şimdi çıksın özür dilesin.
  • 1085
    oyuna müdahele sorunu var demiştik, bu maçta ise çok fazla müdahele ile bir sorun oluşturdu. sürekli oyuncuların yerini değiştirmesi mancini döneminde de en çok eleştirilen konulardan biriydi. kendisi de aynı hataya düştü. ben bu maça evimizde kaybettiğimiz 2 puan olarak değil kazandığımız 1 puan olarak bakıyorum. zor kurtulduk bursaspor'un elinden, bunda hocanın sahaya sürdüğü kötü 11'in de etkisi vardı ne yazık ki.
  • 1086
    1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçında çok fazla hata yaptı. beşiktaş maçı öncesi kendisine sorulan önlem alacak mısınız sorusuna, ben kendi topumu oynatırım, bilic önlem alsın diyen sanki kendisi değilmiş gibi tuttu 2 solbekli bir koridor oluşturmaya kalktı. hadi volkan şen sebebiyle yaptı dedik; volkan zaten ters kanatta oynadı. fizik olarak sağ bek oynamaya hiç elverişli olmayan koray'ı dakikalarca sağ bekte oynattı. oysa ki bu kadar düzen değiştirmek yerine sabri sakatlanınca yerine tarık'ı alabilirdi. bu kötü futboldan daha kötüsü olmazdı eminim. olcan adın ısrarı maalesef asiste rağmen tutmadı. şenol güneş karşısında panikledi ve soğukkanlılığını tamamen yitirip bir kaos içerisine soktu takımı. umarım tekrarını yaşatmaz.
  • 1087
    bugün hataları vardı. bunlar zaten tek tek belirtilir. benim en cok takıldığım, acaba melo'nun kornerlerde topu ilk karşılayan olma görevini mi değiştirdi? bir de neden yekta. bunları anlamadım.
    başka hatalar da bulunabilir, bulunacaktır da ama şu bursa'nın karşısında prandelli döneminin takımı olsa 8lik falan olurduk herhalde.
    gerçi bursa ilk 10 dakikadaki pozisyonlarını gol yapsa yine fark yiyebilirdik.

    bu arada adamı gizli fener ajanı da ilan edenler olmuş :)
    siz gençler yok musunuz :)
  • 1091
    1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçında son derece yanlış bir 11'le sahaya çıkıp sonra da toparlayamamış teknik adam. ileride olcan, umut, telles tercihi son derece yanlış. olcan ve telles hücumda kısır, savunmada yumuşak kaldılar. oyuna giremediler. melo, çolak orta sahasına aşırı yük bindi. üretemediler. oyunun yönünü değiştiremediler.

    sabri'nin sakatlanmasından sonra da koray sağ beke geçti. deparı olmayan, top süremeyen bir sağ bek... kısırlığa kısırlık katıldı. telles de solda bir şey oynamadı. beksiz devam ettik resmen. bence bursaspor maçını iyi analiz etmeli.

    galatasaray başında çıktığı en kötü maç bu. umarım tekrarı olmaz. yapılabilecek bütün hataları yaptı. prandelli gibi oyuncuların yerlerini değiştirip durdu. bazen kaybettim kim nerde oynuyor. umarım bu yenilgi bir ders olur.
  • 1093
    sorun puan kaybetmek de degil. 1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçında bursaspor karsisinda cok sonuk, korkak, etkisiz ve hucum yapmaktan aciz bir takim sahaya surmustur.

    antrenmanlarla ilgili bir sikinti oldugu alenen belli zira rakip on kisi kalana kadar seksen dakika boyunca fizik olarak ezildik. bunun yaninda bir bursaspor'a bakin, bir de bizim takima. adamlar sahayi karis karis parselliyorlar, bizdeyse kimin nerede duracagi tamamen rastlantisal.

    bundan ote hocanin sahaya surdugu oyuncularda da sikinti var.

    takim yatay olarak da dikey olarak da hataliydi. oncelikle yatay olarak bakinca tek forvet umut sahaya cikmis. eyvallah kadroda baska alternatifin yok ama umut zaten toplu oyunda duvar olmak disinda oyuna katkisi bulunan bir futbolcu degil. hal boyleyken arkasinda oynayacak hucuma yonelik oyuncularin mutlaka pas yapabilecek ve adam gecebilecek meziyetlere sahip olmasi gerek. bizim kanatlarimizda kimler vardi? telles ve olcan.

    dikey olarak bakinca da sol kanatta arka arkaya hakan balta ve telles'in, sag kanattaysa sabri ve olcan'in oynadigini goruyoruz. bu futbolcular birbirlerini tamamlayan futbolcular degil. soldaki hakan telles ikilisi de, sagdaki sabri olcan ikilisi de teknik kapasiteleri kisitli oyuncular. burada hamza hocanin once defans sonra hucum seklinde dusundugu belli ancak buna ragmen bir suru pozisyon verdik.

    hocanin yapmasi gereken kanatlarda bruma ve sinan veya yasin'den birinden olusan kanatlarla sahaya cikmakti.

    su noktada artik fizik yukleme vs yapilamayacagi asikar. her maca final gozuyle bakip fatih terim tarzi motivasyonla ve kaos futboluyla belki bu sezon ilk ikiyi zorlariz ama ciddi manada onumuzdeki sezon icin bir kadro yapilandirilmasi yapilmasi gerekiyor. bu yapilandirmayi da mumkun oldugunca yerli futbolculardan uzak durarak yapmak dogru olur.
  • 1095
    1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçında on kere defans dörtlüsünü değiştirem hocamız.
    hoca geldin iyiydin. ne değişti de son 3-4 maçtır futbol bilgisi olmayan bir adama dönüştün?
    koray'ın bek oynaması ne demek? tamam adam formda ama çıkartmamam için de bekte oynatılmaz ki.
    hakan-koray tandemini bozmasaydın o zaman. şecu zaten yorgun. her oynarın diyenş kadroya yazacaksan çok işimiz var.
    elinde bruma ve sinan gibi iki has kanat varken gittin biri formsuz biri beceriksix iki oyuncuyla başladın.*
    hayır sinan'ın defansı telles'ten dahah iyi bir de. neyse bu sene senin senen olsun. umarım seneye bu hataları yapmazsın.
  • 1096
    ne olursa olsun arkasında durduğum hocamızdır. hataları vardır, olabilir. önemli olan bunlardan ders çıkartabilmektir.

    bir puan kaybıyla hemen asılıp kesilmiş ve hatta fenerbahçe ajanı ilan edilmiş burada. herkesi aklı selime davet ediyorum. eğer şu anda biraz olsun şampiyonluk umudunuz varsa onu bu adama borçlusunuz. bir de o günlerce goygoyunu yaptığınız, taşşağını geçtiğiniz beşiktaş derbisi var ya, heh işte onu da bu adama borçlusunuz. prandelli olsaydı o maçın neticesini tahmin etmek pek de güç olmazdı sanırım.

    ayrıca topu direkt olarak kendisine atmak da yanlış. tamam hataları olmuş olabilir belki fakat oyuncular kesinlikle bu maça iyi konsantre olmamış gibi geldi bana. özellikle defansın her topu izlemesinin bir açıklaması olamaz. hamza hoca ne yapsın şimdi? adamın elinde thiago silva vardı da o mu oynatmadı? ya da forvet de falcao'muz vardı da oynatmadı mı? taktiksel hataları eleştirirseniz, size yüzde yüz hak verir, saygı duyarım. ama bel altından vurmak da neyin nesi yahu? bir anlık öfkeyle yazılan şeyler, sezon sonunda yüzünüzü kızartabilir.

    neyse, neticede geldiğinden beri sadece 2 tane beraberliğimiz var. ligde yenilgi yüzü görmedik. tüm maçları kazanacağız diye bir şey yok. 17'de 16 yapmak malumunuz herkese nasip olmaz. :) kaldı ki ligin açık ara en diri ve en iyi top oynayan takımına puan kaybettik. daha diğer büyükler de oynayacak bursa'yla. herkesi sakin olmaya davet ediyorum.

    (bkz: 1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçı)
  • 1099
    desteğimizin sürdüğü hoca. ama;

    bugün yine de söylemek lazım saçma ötesi bir kadroyla maça başladı, ve maç sürerken hiçbir zaafımıza önlem alamadığı gibi üstüne bir de yaptığı değişikliklerle tüm takımı çorbaya çevirdi.

    telles ve olcan ile kanat yapmış ve zaten birşey yapamadılar. umut burak'sız, burak umut'suz bir hiç. ikisi ancak beraber 1 forvet ediyorlar.

    koray'dan da semih'ten de birşey olmayacağı belli zaten o konuda yapacak birşeyi yok maalesef. bu defans hattıyla şampiyon olmak imkansız. arkaya atılan her topta kaleciyle karşı karşıya kaldılar. iddia ediyorum ki bursa'nın yaptıgını kim yapsa pozisyona girer bu defansa karşı. orta sahada melo resmen tek başına kaldı , bursayı defans hattımızla karşılamak zorunda kaldık her pozisyonda.

    şu maça sinan-bruma ikilisiyle başlayabilirdi , olcan'a 55 dakika sabrettik anlamsız yere. ayrıca sabri'nin yoklugunda sinan çok yalnız kaldı kanatta.

    yekta gibi devre arası satmaya çalıştıgımız satamadıgımız (kendisi gitmemiş zaten enayi mi gitsin) bitik bir adamdan hala ne bekliyor anlamak mümkün değil.

    aynı dizilişle ısrar etmek yerine ileride sinan-umut , kenarlarda yasin ve bruma 'yı oynatarak 4-4-2 ye donebilirdi belki , maç içerisinde diziliş değiştirmedi.

    ben şenol güneş'e acıdım. bu kadar yeteneksizin kaçırdıgı onca gol ve bir de volkan şen 'in yaptıgı aptalca hareket yüzünden yine kazanamadı. maçı çok fazla hak etmişti oysa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın