küçücük beşiktaş'ın küçücük dünyasında kocaman bir delik açılmış* o mosmor suratlarınızı seyretmek var ya, dünyalara bedel. ulan sizin neyinize galatasarayla aşık atmak. semra özal'dan çakıcı'ya, havadan gelen 2 şampiyonluğa, billong'dan marafona'ya, salıncaktan kucağa, şereeef hakkııııı, neredesiniz çıkın ortaya.
608
geçen yıla göre iyi olsalar da şampiyonluk yolunda rakip görmüyordum. ona rağmen, itiraf edeyim fener'i yenmişiz gibi zevk aldım. (bkz: 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı)
pazar gecesi kasvetini üstümüzden atıp bizi pambık gibi yapan başlık. * gerçi biz onları rakip görmüyoruz da onlar kendini bize rakip sanıyor. tavşan dağa sürtmüş hesabı
(bkz: 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı) puan farki dustu diye sevinirlerken bi anda daha da artma potansiyeli dogdu, asla mutlu olamayacak bu camia. saf kotusunuz hahahhaha
620
zoooooooort hahahahahahhahahahaha. npc beşiktaş'a da yenilmezsin be.