• 7157
    arada aklı başında olanları görünce gözlerim yaşarıyor. nesli tükeniyor böylelerinin.

    --- alıntı ---
    fabrizio'nun açıklamasına göre fenerbahçe'ye transferini seg sports'tan sofyane benkheil gerçekleştirmiştir. bu da demek oluyor ki; hiç araştırmaya bile gerek yok, bizi ayakta siktiler. bu adamlar 20 milyonluk höjlund'u kendi bünyelerine aldıktan 1 hafta sonra united'a 70 milyona çakan adamlar. bu adamlar daley blind'i 17 milyona united'a çakıp 4 sene sonra 16 milyona ajax'a geri okutanlar. her transferden yollarına bakmak için depay'ı kulüp kulüp gezdirenler.

    bu adamlar van persie transferiyle united'ın kapısından girdi ve 12 senedir kulübü iliğine kadar sömürdü ve koca united'ı kümede kalmaya oynayan bir takım haline getirdi. hadi bu adamlar united'ın içinden van der sar ve çetesini ayarlamış, takımın başına ten hag'ı getirtmiş, alıcı kulübe zaten yuvalanmışlar. satıcı kulüp ve oyuncu tarafı da aşırı para indirdiği için hollanda bağlantılı oyunculardan çakabildiklerini çakmışlar.

    onana, lisandro, de ligt, malacia, mazraoui, anthony, hojlund transferlerinde oyuncunun temsilcileriyle birlikte united'ı soydular ama hem kulüpteki hırsızlarla, hem de oyuncuların kulüpleriyle bağlantıyı kuran ten hag, kees vos ve van der sar vardı. zararda olan kulübü zaten hırsızlar ele geçirdiği için united tarafından kimse ses çıkarmamış ama bizimle nasıl bağlantı kurdular ben onu çözmeye çalışıyorum. seg sports'un al nassr, fenerbahçe veya duran'la ne alakası var da bu transferden komisyon alıyorlar?

    bize kim bulaştırdı bunları da jhon duran gibi bir transferde aracı oldular? maximin getirildiğinde de yazmıştım, lavuk gider gitmez 'ne 8'i yau ben 15 milyonumu aldım' diye yalanladı türkiye tarafını. bakalım duran geri döndüğünde neler anlatacak...

    şu anlık çözümlemem ise; dolandırılmaya ve el altından para vermeye en müsait kulüp biz olduğumuz için adamların oltasına rasgele takıldık. umarın yanılırım ama bu yaz da bunların eline düşeceğiz galiba. bakalım başka transferlerimizde de görecek miyiz kees vos ve çetesini... çünkü bunlar rogon'a rahmet okutur. en azından rogon çöplerini 3-5 milyona alıyorduk, ellerine 3-5 kuruş sıkıştırınca geri yollayabiliyorduk. bunlar ise açılışı nereye kaç para ödendiği belli olmayan bir transferle yaptı. transfer 'bitti' denildikten sonra bile kaç gün resmileşmedi bu 'menajer' paraları yüzünden. o arada güzel söğüşlediler muhtemelen ali'yi.

    --- alıntı ---

    kaynak: https://eksisozluk.com/entry/176666173
  • 7160
    beşiktaş taraftarının geri dönülmez yoluna bu sene itibarıyle girecek olan güruh. adım adım, aşama aşama 2 ezeli rakibi de ezip geçmek üzereyiz bir daha asla bizi yakalayamayacakları şekilde.

    tam başarısızlık hali, öğrenilmiş çaresizlik, elinden küfür yazmak dışında birşey gelmeme, rakibin başarılarına bahaneler, kendi başarısızlığına amansız kılıflar uydurma.

    buradan dönmeyecek.
  • 7162
    bir fenerbahçe klasiği olarak, 'galatasaray bir yıllığına osimheni 10 milyona kiraladı, biz de birini kiralayalım' dediler de onu da beceremediler. arabistana petrol ithalatçısı ülkeler bile bu kadar seri para akıtamıyor. bunu bu ileri zekalı arkadaşlardan kimse sorgulamıyor. biz neden sürekli arabistan konforuna girmiş adamları alıyoruz demiyorlar. tek partinin hüküm sürdüğü 1930 ve 40'larda yani insanların sadece ermeni, rum ve musevi oldukları için çalışma kamplarında taş kırdıkları bir zamanda 'fenerbahçe başkanı aynı zamanda başbakan olan saraçoğlu'ymuş, o zaman biz yılarca devlet takımı olmuyor muyuz?' diye düşünmüyorlar.

    taraftarın bilinç seviyesi de önemli kardeşim. 'hiçbir şey otoriteyi sessizlik kadar güçlendiremez.' demiş üstad da vinci. sen rakibine ve muhalefete muhalefet etmeyi bırakıp asıl savaşman gerken 'yapı' ile savaşmadıkça burnun b.ktan kurtulmaz.

    biz arka arkaya üç sene şampiyon olmuş dursun özbek'i eleştiriyoruz, bunların ali koç'u put yapıp tapmaları bir şampiyonluğa bakar.
  • 7163
    başka takımlarla uğraşacaklarına kendi önünden yemeleri gereken taraftarlardır. arkadaş bilmem kaç yıldır şampiyon olamıyorsunuz, takımınızın en baba 4/5 futbolcusu ayrılmış. kalecileriniz muamma, defans hattını şüpheli, orta sahanız nitelik olarak eksik, kanat oyuncularınız durağan. siz bunları düşüneceğinize bizim transferlerimize odaklanıyorsunuz. forvete 21 yaşında adam aldınız ne vereceği belli değil biraz kendi işinize odaklanın oğlum vallahi kafayı yersiniz, deli edersiniz kendinizi bırakın bizimle aşık atmayı. o günler geçeli çok oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın