• 179
    allah onları bildiği gibi yapsın dedirten, kürek cezasına çarptırılması gerekenlerdir.
    be arkadaşım bilmiyormusun sen, burası türkiye ne yaptığının ne söylediğinin önemi yok kimin tanıdığı yada oraya ne zaman geldiğinin önemi var.
    her türk asker doğar olm, bu nedenle ilk girdiğin iş, okul farketmez hatta ucuz ekmek sırasında olsan dahi farketmez senin önündeki senden rütbelidir sen nerde kaldı bu ekmek yahu desen "ulan daha yeni geldin biz burda varya senden şu kadar fazla bekliyoruz cıkcıkcık, ulan istanbul'u hep bunlar bozdu arkadaş" tepkisi göreceksin ekmek arabası gelmesin önemi yok, kır kıçını bekle sıranın arkasına birileri gelsin sonra konuş.

    yaptığın ve yapacağın hiçbirşey zeka seviyenle doğru orantılı değil, ne kadar önce geldiğinle ölçülecek. böyle düşünmeyen istisnalar ise maleesef kaideyi değiştiremeyecek.
    alışacaksın, yavaş yavaş öğrenecek, bu öğrenme dedikleri şey genelde susmayı öğrenmek anlamında olacak, sonuç olarak zeka küpü olsan dahi uslu durmazsan öğretmenin kanaat kullanmadığı bir eğitim sisteminin nefelerinden sadece birisin adam olmak susmaktır. ota boka karışma yada ulan birinci nesil okurduk, beşinci nesil yazar olduk hayattan soğuduk moduna girip heyecanını gözüne sokup sol üst köşeden çıkış yapacaksın. sonra yok mına koyim yazar yetişmiyor geyiğini okumak için arada bir uğrayabilirsin.
    işin acı tarafı ise sende bu muamelenin aynısını altıncı nesil yazara yapacaksın.
    düzenleme : imla hatalarıyla doluydu belki hala dolu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın