resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4163
    adam en son diyabet reyis çetinçalı ile bulgar dedemize verdiği röportajda belki de kendi karakterini aşarak özeleştiri yapıp "bu sene hocanın dediklerini daha iyi yapmaya çalışacağım" dedi. zaha kafası fazla çalışan adam ki sorunu da bu bence. normalde böyle bir özeleştiri yapmaz ya da yapma gereği duymaz. hatta sikinde de olmaz. ama adam yine de acaba ben mi bir yerlerde yanlış yaptım demiş ve bir çaba göstermeye gayret etmiş. olur olmaz tutar tutmaz ayrı ama çok değerli.

    ancak bunları diyen, çalışmalara ilk başlayan, kampta en iyi mücadeleyi vermeye çalışan, özeleştiri yapan adamı kel alaka bir maç sonu flaş röportajında ve sadece kendisinin adını anarak eleştirirseniz (son 3 sezon ilk resmi maçta düzenli olarak sıçan nelsson'un adı dahi geçmedi) çok büyük ayıp ve haksızlık etmiş olursunuz.

    ayrıca hayat bu kadar zor değil amk. çözüm üretmek bu kadar zor değil. istemiyorsan, bir vukat yaşandıysa sezon başı raporunu verirsin teşekkür eder gönderirsin. ağustosa kadar kamp yaptırıp ilk resmi maçta üstelik yunus'tan sonra oyuna giren adamdan şikayetlenmezsin.

    ya dede korkut destanı gibi mal mal ne anlatıyorsak. çok yanlış yapıldı ya bu kadar basit ve kısa. çok üzüldüm lan adama. adam yeni bir challenge deyip geldi tüm kariyeri piç oldu. maaşını hakedip haketmediğinden, iyi kötü oynayıp oynamadığından bağımsız geceden beri kendimi yerine koyuyorum valla kafayı yedim. herkes düşünsün iş yerinde aynısı başına gelse naparsınız? tüm yöneticilere dümdüz gitmez misiniz? çalışma şevkiniz kalır mı? naparsınız allah için?

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın