resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4662
    seçim günü kim beni atarsa ben profesyonelim diyerek seçimde taraf olmamış. seçimden sonra takım şampiyon olurken garip hareketleri ile insanların sevinçlerini kuşkulara bıraktırdı. iki sezon boyunca yönetimle beraber tff ve kurulları tarafından ezim ezim ezilirken çıkıp sadece taraftarın gazını aldı bir kere ilk sezonunda gerçek bir çıkış yapacak oldu onda da milyonlarca özür dilemek zorunda kaldı. kusura bakmayın da sufi pasifliği de bir yere kadar. seçimde diğer yarışan ekipte alfaların alfası ünal aysal ile pfdk ve tahkimdeki çetelerin dağıtılması için gereken kuralı çıkartmış rezan vardı. ayrıca florya için onların fikirleri kendisi ile paralel iken destek olmamış nötr kalmıştı. zaten lise de gitti dursun özbek yönetiminde ne buluyorlarsa onları seçtiler.

    başkan olmaya geldiğinde bugün yarı yolda bırakmasının hesabı sorulmalı. zaten sufi pasifliği olduğu için çok da gücenmez. şıhı kendisine kibir mibir nefis falan der sanki kendisi arınmış gibi başkanlığı da unutur gider. bir kez daha cemaatçiliğin ne kadar saçma olduğunu 40 milyon galatasaray trafatarına gösterdin. kendisi one transfer season wonder olarak akıllarda kalır diğer 3 sezondaki saçma transferleri unutulur gider. zaten sonuçta müteahit bir insandı ali koç ile mücadeleyi değil mütebakatı seçti. bu meslek grubundan pek dik duruş beklenmiyor.

    yola çıktığı okan buruk'u, torreira'yı ve icardi'yi yarı yolda bırakmış, onlar kadar yürekli olamamış profesyonel yönetici. bu yazı çok sert yazılmıştır çünkü 3 transfer döneminde büyük hatalar yapılırken hep bu dönemde düzeltilecek diye taraftarın gazı alındı ve taraftar yüz üstü bırakıldı. suyun karşı tarafı ilk etapta mourinho üzerine lukaku vb. yıldızları çekecekken buradan topuk topuk kaçıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın