resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9494
    12 yabancılı düzende kerem'in gitmesi kadro planlaması açısından çok önemli bir eksiklik olur ama gitmek istiyorsa da anlayışla karşılarım. umarım ciddi bir bonservis kazanırız. 20 milyon euro ve üzerinde bir parayı bence kesinlikle hak eden bir futbolcu.

    kariyeri için ise gitmesinin faydalı olacağını kesinlikle düşünmüyorum. galatasaray'dan daha büyük bir takımda oynayamaz. kalmaya devam ederse belki de bizdeki kontratıyla tarık çamdal'ın yarısı kadar bile para kazanamamış olacak.

    tete'nin 3-4 milyon euro, zaha'nın 6-7 milyon aldığı yerde bu ikisinin 10'da 1'i ücretle oynayıp ikisinin toplamı kadar katkı verip üzerine taraftardan küfür kıyamet ıslık duyarsan gitmek istersin o başka tabii.

    yine de ünal aysal'ın yaptığı hataya düşmemeliyiz. yoksa kerem'e yıllık 3 milyon barış alper'e 2 milyon abdülkerim'e 2 milyon euro vs. vs. derken yine ipin ucu kaçar, çünkü doğru olanı kerem'e yıllık 3-4 milyon vermek değil zaha'ya tete'ye ndombele'ye o paraları vermemek.

    bu nedenle de artık bir noktadan sonra futbolcularımızın önünü açmak gerekiyor. selçuk ve burak ile iyi paralar kazanarak vedalaşabilirdik. 3 aylar reis ve belhanda ile de 2 sezon üst üste şampiyon olunca iyi paralar kazanarak vedalaşabilirdik. hiçbirini yapmadık sonra kadromuzda yük haline geldiler. gecen sene erden timur da bunu ifade etmişti.

    o yüzden tamam, 20-25 milyon vermiyorlarsa da 12 13'e verelim ama gidip kendini gösterebileceği bir yerde oynasın. kulüpler bizden oyuncu alanın zarar etmeyeceğini bilsinler. özellikle marcao ve şimdilik sacha boey transferlerinden sonra transfer konusunda elimiz güçlü olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın