resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9470
    bu taraftarın kırılmaya hakkı yok. bir değil, iki değil çünkü. geçen sezon başında da yapıldı aynısı. sonra kerem icardi ile müthiş bir uyum yakalayınca sesler kesildi. bu sezon zebellah gibi çöktü tribünler çocuğun üstüne. bu sezon statta izlediğim her maçta günah keçisi seçildiğini gördüm bu çocuğun. mertens yaptığında olay olmayan top kayıpları bu çocuk yaptığında küfüre dönüşüyor. ikisi de iyi topçu ama kerem seçildi işte.

    takım olarak harika bitirdik sezonu. şampiyon olduk. keşke şampiyonluk kutlamasında taraftarı affetiğini gösterip gitseydi. hala kırgın belli ki. ama kızmıyorum bu davranışına. en başta dediğim tarafın kızmaya, kırılmaya hakkı yok. bedavaya yakın oynayıp şampiyonluk getiren adama yapılacak işler değildi çünkü bunlar. gol kaçıran ne ilk ne de son kanat oyuncumuz.

    https://x.com/...059903013744974?s=46

    şunu yaşattığınız bir adamdan hiçbir şey beklemeye hakkınız yok. kızmaya, kırılmaya da hakkınız yok.

    not: eleştiren, gelişmesi için eksik yönlerini dillendiren arkadaşlara gram lafım yok. ıslıklayıp, küfür edenlere lafım.

    edit: yazdıktan sonra aklıma geldi. yazmazsam olmazdı. bu adam 13. bitirilen sezon kendine yırtan, savaşan ender adamlardandı. hadi şampiyon yaptı hatrı kalmadı bari 13. olduğumuz sezonun hatrı olsaydı aq. kümeye diye bağırılan takımda kendine yırttı. neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın