2023-24 EuroLeague Çeyrek Final 4. Maçı
20:45 Ülker Sports Arena
62 - 65
  • 17
    yanlış görmediysem maçın bitimine 18 sn kala monaco top kaybettikten sonra fenerbahçe köşeden son hücumu başlatacakken ali koç'un oğlu monaco'lu oyuncuların üzerine doğru hararetli bir şekilde yürüyor tam kamera karşıdan çekerken kendini ve bir arkadaşı zorla çekip yerine oturtuyor, yine yanlış görmediysem maçtan sonra söylene söylene saha içine geliyor ve akabinde ters tarafta olay çıkıyor. bu kadar varlık içinde bu kadar bir takıma fanatikçe bağlanmak gerçekten başarı. kendisini yaşımız yeterse bence ileride fenerbahçe başkanı olarak görebiliriz.

    hakemlerin fenerbahçe lehine maçı yönettiğini söylemek lazım, fenerbahçe korkunç bir hücum oyunu sergilediği maçı kaybetti, diğer maçlara nazaran savunmanın ön plana çıktığı maç oldu.

    monaco'daki son maçta maçın favorisi yok, kesinlikte ortada bir maç olacak. kazanan panathinaikos maccabi kazananıyla yarı finalde eşleşecek. her ne kadar bir yanım panathinakos fenerbahçe yarı finali izlemek istese de gönlüm fenerbahçe'nin kaybetmesinden ve sezonu final four görmeden kapamasından yana.

    hepsinden bağımsız bir konuya daha değinmek istiyorum:

    fenerbahçe iki maçtan önce de ışık, kareografi ve müzik gösterisi sergiledi. ikisi de muazzamdı. bizim daha önce taraftar eliyle yaptıklarımızdan daha profesyoneldi. bizim yönetimin bugüne kadar yaptığı en büyük gösteri projeksiyonla parkeye birkaç görüntü yansıtmak oldu şimdiye kadar. fenerbahçe yönetimi futbolda ne kadar yanlış iş yapsa da diğer spor branşlarında güçlü yönetim nedir gösteriyor.
    şu iki maçta da yapılan gösteri tamamen beko sponsorluğunda yapılmış, ciddi bütçe ayrılmış bir gösteri. aynı zamanda gövde gösterisi. o nedenle naçizane tebrik ediyorum fenerbahçe yönetimini, yıllarca harcadıkları paranın 10'da 1 i başarı ve prestij sağlayamamalarına rağmen hala spor branşlarına bu denli özen göstermeye devam ettikleri için.

    bizim camiada ne zaman böyle isimler çıkacak, onu da yaşımız yeterse görürüz umarım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın