• 3376
    benim asıl tehlikeli gördüğüm olay asla modayı yakalayamamasıdır ve bu yüzden yeni nesile ulaşamama ihtimalleri çok yüksek. yıl 2024 olucak hala yeni nesil modaya dair emare yok. artık butik mağazalar bile o kadar ucuza o kadar kaliteli oversize tişörtler yapıyor ki aldım mı en az 5-6 tane alıyorum.

    genç nesil storeda satılan düz kalıp tişörtleri, boru paça olmayan eşorfmanı ve artı olarak kötü dizaynı tercih etmez. hem kumaş kalitesi kötü, hem bedensel olarak old-fashion kalmış ürünleri bu kadar pahalı fiyata satamazsınız. ayrıca ruck&maul ile iş birliğini çok mu aradılar mı merak ediyorum. yani cidden o firmaya gelene kadar en az 100 tane butik firma sayarım ruck and maulden iyi. dizaynları çok kötü ve çok basic ürünler çıkarıyorlar.

    elimde icardi gibi bir ikon olucak, ziyech gibi fas milletinin hayran olduğu bir futbolcu olacak, zaha gibi bir star olacak ama ben bunları nakte çeviremeyeceğim öyle mi?

    ziyech için çıkarılacak ürünlere fastan bile sipariş gelir doğru düzgün yapılsa modaya ayak uydurulsa.

    icardi ile yapacağınız yeni nesil giyim ürünleriyle abartmıyorum milyon tane tişört satarsınız ama modaya uygun.

    özellikle zaha gibi şuanki neslin giyim tarzına uygun birini yeni nesil ürünler ile model olarak kullansanız yine yüzbinlerce ürün satarsınız.

    kar etmesi çok kolaydır ama ben kar etmesini geçtim moda olarak 10-15 yıl geriden gelmektedir. genç nesil için söylüyorum bunu kimse dümdüz tişörte daha iyisi varken ve dışarda da giyebilme imkanı varken sırf üzerinde arma var diye bu ekonomide para vermez.

    10-15 yıl önce kendimden örnek vereyim doğum günümde 10-15 parça store ürünü alıyordu ailem sadece çünkü hem ekonomik olarak çok yüksek meblağlarda değildi hemde 10-15 yıl öncesinin giyim tarzları diğer mağazalarla hemen hemen aynıydı storeda.

    edit: örnek olması için juventus store’un bir kaç ürününü atıyorum daha iyileri yapılabilir fakat önemli olan şu adamlar “streetwear” kategorisi açmış erkek& kadın giyimde yani moda neyse bende varım diyorlar ve yeni kuşağa hitap ediyorlar.

    https://store.juventus.com/...us-icon-coach-jacket

    https://store.juventus.com/...us-fluo-icon-t-shirt

    https://store.juventus.com/...us-icon-tee-est-1897
App Store'dan indirin Google Play'den alın