resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5402
    taraftar 10 topun 8inde koşup koşup adama çarpan, çıkardığı 2sinde de kimi zaman iyi iş yapan kimi zaman saçmalayan kerem'i abarttı abarttı yere göğe sığdıramadı şimdi kendi yarattığı hayaletle kendi kavga ediyor.

    kerem ve zaha'yı aynı anda oynatacak formül şartmış. sebep? ben yılda 55 maç banko forma verilen, maç başı 25 top kaybı yapsa da arkasında durulan her ortalama üstü oyuncunun icardili bir takımda kendi istatistiğini yakalayacağını düşünüyorum. evet kesinlikle yunus'tan daha iyi, barış'tan daha akıllı ama bu kadar. bu kadar süre almasının sebebi de bu. geçen sene o son ayrımda yunus ile devam etsek 9 gol 12 asist yapmazdı da 7 gol 11 asist yapardı.

    50 top kaybı yapıp 1 asist yaptığı maçta abartıldı da abartıldı yok oyununa şunu ekledi bunu ekledi. ya ekledi doğru da eklenmişi ne ki gelip de zaha'yı 80 dakika arkasında bekletsin. şaka mı abi bu? tamam keçinin olmadığı yerde kendisine abdurrahman çelebi dedik allah razı olsun yine deriz de insaf. kafanızda kurup hayallere daldığınız kerem, barış, berkan, yunus, halil, morutan vs. bu çocuklar ancak savaş halinde zorunluluktan oynatılacak dümdüz oyuncular. kerem bunların en iyisi kabulum ama klasman aynı klasman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın