resim
Julian Nagelsmann
Görev:Teknik Direktör
Takım:Almanya
Yaş:36
Uyruk:Almanya
  • 78
    gönderilmesi gayet yerindedir. bayern münih doğru bir hamle yapmıştır.

    kendilerinin son dönemde 4-5 lig maçını izledim, daha geçen hafta dortmund'un 40 dakika'da 4 gol atarak 6-1 ile geçtiği köln karşısında; bu arkadaşın takımı j.kimmich'in 90'da attığı golle beraberliği zor kurtardı.

    paris'i elemiş filan deniyor da, paris takım mı sizce ? cidden oynadığı oyunu beğeniyor musunuz adamlar her yerden elendi, daha 3-5 gün önce içerde rennes'e 2-0 mağlup oldular. bayern, bildiğimiz bayern olsa bu paris'i içerde de dışarda da 4'ler, gönderirdi.

    gönderilmesi yerindedir, bayern yönetimi muhtemelen city eşleşmesini düşündüğü için böyle bir karar aldı. normalde bayern favori olur bu eşleşme için, ama kendilerinin oynadığı futbolu görünce city'i rahat eler diyemiyorsunuz. 2 haftada kendilerini gelirlerse turu geçerler, olmadı city eler. yoksa normal şartlarda city'nin bayerni eleme şansı pek yok, ben öyle düşünüyorum.

    bu arkadaşı çok övüyorlardı, yok işte bu yaşta bayerne gitmiş, bayern tazminatını ödemiş almış; yahu ileri uçta mooting denen kazmayı oynatan adamın cidden başarılı olmasını bekliyor musunuz şampiyonlar ligi'nde filan ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın