resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4098
    çevrendeki insanların kimler olduğunun ve bu insanlarla nasıl bir etkileşimin olduğu kişinin gelişimi için çok önemli. kerem, geçen yıl takımın yıldızı olmasına rağmen maç sonu çıkıp "dünya yıldızları" ile bir arada olmaktan gururla bahsediyor. onların, kendisi için ne kadar önemli olduğunu biliyor. dünya yıldızlarına, bu takımın yıldızı benim demek yerine onların tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyor. kerem hep gelişmeye çalışıyor ve bunu yaparken de egosunu hep kenarda bırakmaya gayret ediyor. kerem'in mentalitesini bu sebeple çok beğeniyorum.

    kerem de kendi çevresindekileri pozitif yönde etkilemeli. düşüşteki yunus'a, kişisel mentör ile çalışmasını tavsiye etmeli mesela. barış alper'e futbol aklını mata, mertens gibi futbolcular yardımıyla geliştirmesine ön ayak olmalı. kazımcan'ı metehan'ı, emin'i desteklemeli, onlara yol göstermeli.

    kerem'in bu konularda takımdaki diğer türklerden önde olduğu bariz. burada kendisinin önemli bir misyonu var. çevresindeki arkadaşlarını da yukarı çekmek gibi. çünkü onları yukarı çektiğinde; kendisi de gelişecek, büyüyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın