• 6
    hani bir muhabir sokakta bir vatandaşa kılıçdaroğlu x açıklamayı yapmış diye soruyor yanıt "haksız kesinlikle haksız" oluyor sonra soruyu soran muhabir özür dilerim bu açıklamayı sayın erdoğan yapmış diyor ve aynı vatandaş aynı soruya "haklı o zaman" diyor. iş oraya döndü.

    olay sanki iki tane normal insan arasında yaşanmış gibi davranılıyor. olmadı ayçiçek yağı sırasından görüntüler paylaşılsın insanlar neler yapıyor. bunun benzerini emre akyazıcı adlı üyenin atılmasını "bir harf değişti ya" diye yaptı millet.

    eşref hamamcıoğlu bu olayın gerçekleştiği zamanlarda divan kurulu başkanıydı ve divan kurulu onun döneminde mustafa cengiz muhalefet ofisi gibi çalışıyordu. eşref hamamcıoğlu'nun yönetim kurulu üyelerini fırçalamışlığı bile var. özetle bunları unutursanız mevzunun iki insanın tesadüfen çarpışması olarak değerlendirebilirsiniz. paşa gönlünüz bilir tabii ama bunlar yaşanmamış gibi yapamayız asıl olay çarpışma değil eşref hamamcıoğlu'nun her ortamda başkana olan tavrıydı.

    en nihayetinde bu olay eşref hamamcıoğlu'nun galatasaray başkanı olmaması için bir neden midir ? tabii ki hayır. dursun özbek başkan olsun diyen insan bile var eşref hamamcıoğlu neden olmasın.

    düzeltme : cümle düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın