resim
Valérien Alexandre Ismaël
Görev:Teknik Direktör
Takım:Watford
Yaş:48
Uyruk:Fransa
  • 14
    bjk çok sallanan bir camia olmadığı için gündem olmadı tabii. büyük ihtimalle bjk'nin yeni teknik direktörü kendisi. şenol güneş'den kendisine dönen ibre aslında çok şeyi söylüyor ama neyse.

    enteresan bir ailenin ferdi kendisi anne guadelouplu baba fransız dede alman. (çok önemi bir bilgi değil ama eşi de alman) almanca, ingilizce ve fransızca biliyor.

    futbolculuk yıllarında stoperdi daha çok alman takımlarında hatırlıyorum kendisini bayern münih, hannover ve werder bremen'de oynamışlığı var. teknik direktörlük kariyeri öncesi bizim futbolcuların tercih ettiği yola girmemiş akademi eğitimi almış (hennes weswailer avrupa'nın en ciddi akademisi uefa pro lisans eğitimi çerez buranın yanında) takım çalıştırmaya almanya'da başladı kariyer zirvesi ise west bromwich.

    peki ne oynatıyor bu adam, hazır olun 3-4-3 (igor tudor biz de, victor fb'de denedi, üçlü savunma mı olur ya ile biraz da bjk'liler uğraşsın) klasik ön alanda baskı isterim, pres isterim tavrı kendisinde de var. genç oyuncu seviyor ve tahmin edilebileceği üzere "vur kırbacı hocam" tayfasından zaten championship'de koşmayan takımın 10. sırada yukarısını görmesine imkan yok yani kondisyon ön planda.

    bakalım türkiye kariyeri (başlarsa) nasıl olacak.
    türk oyuncu oynatma zorunluluğu başlıyor ama takımlar yabancı antrenöre gidiyor bu da değişik bir dönem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın