• 188
    sakin olalım ve maç sonu yorumlarımızı sıralayalım renktaşlar.. buyrun bakalım..

    kaptanla başlayalım ; kaptan,ilk yarıda çıkman gerekirdi aslında,hatta bi entryimde de bahsetmiştim,içime doğmuştu bi sakatlık yaşayacağın ve maalesef oldu. umarım atletico maçına yetişirsin kaptan.. performansın iyiydi fakat canlı değildin fazla,o da aşırı yorgunluktan kaynaklanıyor eminim.

    keita ; ilk on dakika, "bu adam oyunda yok mu lan ?" sorusunu sordurttun taraftara. sonralardan bi şut filan denedin,güzel de şuttu,yine kayboldun sonra yavaş yavaş çıktın ortaya,güzel oynadın ama sen bu değilsin. bundan daha iyisin,kendin olduğun zaman ayı gibi parçalaya parçalaya oynuyorsun..

    caner ; caner de iyiydi fakat o patlamayı yaptığı haftalardaki caneri arıyor gözler. deli gibi potansiyelin var,daha iyisini yapabileceğini biliyorum. mücadele ettin,helal olsun.

    jo ; sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen sorumluluk alabilmesi,pas istemesi,asist yapması hoşuma gitti. 2 haftaya daha iyi olacaktır eminim. fakat bugün jo bize gösterdi ki, bu takımda bir santrafor olduğunda,kanatlar gerçek işini yapıyor,arda gerçek işini yapıyor arkadaş,bu böyle..

    neill ; seni öyle benimsedik ki neill,kırk yıllık galatasaraylı gibisin. bakın bu adama,dikkatli bakın! usta,adam hiç bir topu çok zorda kalmadan boşa harcamıyor. bi pozisyon vardı ismini hatırlayamadığım bjkli futbolcu bastırıyor korner çizgisinin önünde,neill boşuna vurmuyor,çalım atmayı deniyor,bunu yapabileceğini de biliyor ve yapıyor çalımdan sonrada mis gibi bırakıyor pasını. böylesine soğukkanlılık,üstüne manyak bir teknik,uzun pas kabiliyeti,ikili mücadelede geçit vermeme,fizik gücü vs.. herşey var bu adamda. tekrar söylüyorum,mükemmel transfer.

    uğur ; birinci yarı berbattı uğur. gerçekten kötüydü. uğuru seven bir insan olarak söylüyorum bunu. sabriyi mumla arıyoruz. çünkü sabride olan pres,hız uğurda maalesef yok. önündeki boş alanları değerlendiremedi,bindirme yapamadı.ama ikinci yarı biraz daha toparladı. fakat yinede sabri'ye ihtiyacı var bu takımın.

    m.topal ; eski mehmet'e benzettim seni bu maçta,biraz andırıyo gibisin. uzun bacaklarınla güzel engelledin bazı pozisyonları,iyi mücadele ettin,biraz daha çalışırsan "hık demiş burnundan düşmüş" tabirini kullanabilirim belki mehmet kardeşim.

    m.sarp ; ilk 11 de başlamaman mantıklıydı. atletico maçı için biraz dinlenmen gerekirdi. iyi mücadele ettin,tebrikler.

    leo franco ; iyiydin lan.. bi de yan topları tutmaya çalışsan,çok yumruk atıyosun dönen toplarda yüreğimiz ağzımıza geliyor.. ama senin hakkındaki entrylerimi yedirtecek gibisin leo.. yeterki sen iyi ol,ben o entryleri ekmek arasına kor da yerim.

    tekrarlayalım,bu takımın baroşu yok kewell'ı yok sabri'si yok. dönsün de görün renktaşlar.. bugün jo oynadı az bir süre,bak nası toparlandı hücum hattı. usta,santrafor olunca hava topları karşılanıyor,bu karşılanan top ilerde tutuluyor takımın kanatlarının hızla çıkması sağlanıyor,sonra takımı hücuma kaldıran orta saha oyuncusuna * top teslim ediliyor ve takım,rakip yarı sahada. bu arada santrafor da bölgesine doğru koşuyor sonra topu alan oyuncunun yaratıcılığına göre atak gelişiyor. santrafor çok önemli bizim takım için,santrafor olduğunda herkes işini yapacak,kanatlar santrafor gibi davranmak zorunda kalmayacak,arda serbest oynayacak,keita mecburiyetten santraforda oynatılmayacak,artık içeri kesilen ortalarda tehlike yaratılacak,ilerde top tutulacak vs.. vs..

    sabri'nin de dönmesiyle hem sağ kanadımızdan fazla atak yemeyeceğiz,hem de keita daha aktif olacak. sabriyi biliyorsunuz,bu yıl çok iyi gidiyordu. şuan tam da aradığımız bir bek sabri. koşuyor,pres yapıyor,hızlı bir oyuncu,bindirmeler yapıyor vs..

    yani renktaşlar güzel günler geliyor.. santraforlar da geliyor,kewell da geliyor sabri de .. takımın geleceği çok parlak. bizim yapmamız gereken oyuncularımızı,özellikle rijkaard'ı gereksiz yere eleştirmemektir. takımın desteğe ihtiyacı var,bunun bilincinde olmamız,ona göre konuşup yazmamız lazım.

    son olarak,galatasaray gümbür gümbür geliyor..

    (bkz: şimdi onlar düşünsün)
App Store'dan indirin Google Play'den alın