• 9
    vahdettin denen zat afyoncu erhan'ın ekürilerinden biridir.
    500+ yıllık geleneği olan harp okullarını kapatıp yerine üniversite kurup tepesine afyoncu erhan'ı atayanlar ile vahdettin'i galatasaray lisesine atayanlar aynı zihniyettir. tıpkı bardakçı murat gibi.

    tarihin arka odalarında birbirleri ile "sohbet" etmekten öteye geçmemesi gereken insanlar her bokolog olarak hayatımızda yer kaplıyor. bardakçı murat ve afyoncu erhan madem her olaya atlayacak biraz gerçek gündem hakkında da fikir beyan etsinler mesela gerçek enflasyon hakkında da iki çift laf etmeye yüreğiniz yeter mi ? ya da 200 tl ilk çıktığında 131 dolar ediyorken şimdi 20 dolar seviyelerine inmesi hakkında tarihsel bir analiz alabilir miyiz sizlerden ? yoksa o kadar yakın tarih bizim konumuz değil diyerek yan mı çizersiniz ?

    "o futbol şeyisinde çok önemli biridir" ee yani ? bu durumda her dediğini sorgusuz sualsiz kabul mü edeceğiz
    çok kabalaşmak istemiyorum ama olmuyor çünkü cidden bunlar babadan oğula nesiller 1959 öncesi şampiyonluk yalanını da aynı kafayla savunuyorlar "bu şampiyonlukları yok mu sayalım" kim yok sayıyor ? bu lig 1959'da kuruldu bundan öncekiler amatör turnuvalar. düşme kalkma yok.
    hangisinin daha önemli olduğunu ya da olmadığını tartışmıyoruz lig usulü herkesin katılabildiği organizasyonlar değil diyoruz.

    şimdi tarihin arka odacısı murat bardakçı ile remzi sanver üzerinden masonluk kartını açmışlar. klasik fetö taktikleri ! tarihten şampiyonluk çıkarmaya çalışan arkadaşlarını savunmak için olayı bağlamından koparıp "kopuş savunması" modunu açmış bu tarihin arka odacıları.

    ama galatasaray camiası afyoncu ve bardakçı gibilerini cebinden çıkarır. vahdettin'i bile biz yetiştirdik hani şu fenerbahçelilerin övündüğü adamı. neden mi ? çünkü biz galatasarayız siz fenerbahçe...
    bu devran elbet döner afyoncu erhan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın