• 1
    yakında android için çıkarmayı planladığım futbol transfer simülasyonu.

    uluslararası piyasaya açılmak için yabancı dil desteği ekleyebileceğimiz gibi "commission and galatasaray" da yapabiliriz ismini. oyundaki amacımız galatasaray'ı yönetmek olacak. ama bir bakkal çırağı gibi yönetmek olacak. bakkal gibi de değil. güncelliği yakalamak için çırak gibi yöneteceğiz.

    oyunda mesela cavanda'yı transfer listemize eklediğimiz anda hemen veriler çıkacak karşımıza.

    - tesislerde çıplak geziyor
    - kulüpte ve şehirde istenmiyor
    - göndermek için üste para vermek bile düşünülüyor

    tüm bu parametreleri bir potada eritip cavanda'ya 1,8 milyon euroluk teklif yapacağız. neden? çünkü oyundaki amaç kulübü olabildiğince az belli olacak şekilde batağa sürüklemek.

    ya da takımda son 2 senedir orta sahada bir boşluk mu var mesela? bu yüzden kevgire mi dönüyoruz? "orta sahaya iyi bir oyuncu takviyesi yapılır bu durumda" diye düşünüyorsun değil mi? tabii ki de hayır küçük aptal. unutma oyunun amacı bakkal çırağı gibi kulübü yönetmek.

    asla işimize yaramayacak 3 tane oyuncuya yıllık 3 milyon euro vereceğiz toplamda orta saha için. soran olursa 3 oyuncu transfer ettik. ama kulübün işine yaramayacak olması asıl önemli nokta burada. çünkü dediğim gibi amaç azar azar kulübü batırmak.

    ayrıca oyuna birkaç bug da eklemeyi düşünüyorum. mesela biz kulübün içine ederken arada bilinçli birileri de çıkacak. yılda 2 milyon verdiğimiz ama hiçbir işimize yaramayan bir adamı satın diyecek mesela. ve tabii ki satmayacağız. göndermek istersek de tüm paralarını vererek göndereceğiz. ama tüm bunlardan ders almayıp yine 4-5 yıllık sözleşmeler yapacağız çöp oyunculara.

    neden? dedim ya amaç kulübü batırmak.

    özetle şunu yapacağız;

    işimize yaramayacak oyuncuyu alırken aç alıcıyı oynayacağız
    işimize yaramayacak oyuncumuzu satarken tok satıcı olacağız

    böylece ne kadar işe yaramaz insan varsa kulübe sokucaz. birkaç pürüz var, galatasaray ismi ve armasını kullanma konusunda yasal sorunlar olabilir. böyle bir durum için çözüm arıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın