resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5458
    yine aynı şarkı dilimde...
    "artık iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum, bu son olsun"

    yaş 30+ olan her taraftar gibi görmediğim doya doya yaşayamadığım tek şey şampiyonlar ligi şampiyonluğu, onun dışında acısıyla tatlısıyla çok şükür her şeyi yaşadık.
    şahsım adına eksik olan sistem takımı olmaktı.
    açıkçası şampiyonlar ligi şampiyonluğunu göreceğimi sanmıyorum istediğim şey şu takımın başında 5+ sene duracak bir teknik direktör, bir bu kaldı lan içimde.

    tuchel abimiz için yandık tutuştuk olmadı zaten bu ülke sınırları içerisinde olmazdı (esasen taş gibi de olurdu ama bu skor taraftarlığı nedeniyle olmaz)
    hamza hamzaoğlu ne kupa aldığı için ne kara kaşı kara gözü için "olur lan niye olmasın" dedim, savunmadım, kredi açıp bekledim sadece ve beklenilmesini ortaya koyacağı şeylerle görelim dedim (hala vizyon mizyon geyiğine zerre itibar etmiyorum o kısmı geçiniz)
    prandelli dortmund karşısına leyla gibi kanat oyuncuları ile çıkınca felaket geliyor dememizin nedeni basitti, ulan hiçbirşeyi görmedin diyelim ama o kadar hızlı adamı klopp boşuna mı aldı ? herif kanatlardan oynuyor seviyor işte bunu ve sen göremiyorsan senin taktik görüşünde sıkıntı vardır bak işte dejavu oldu atletico'yu "durdurmak" için "orta sahayı kalabalık tutmak" lan bi dakika atletico zaten durarak oynuyor ! ve kanatlardan hızlı çıkıyor adamın olayı bu sen eğer "durdurmak" yolunu seçtiysen kanatları akışkan ve kademeli savunacaksın...

    tee allam özetle hamza hamzaoğlu'nun kuyusu zaten kazılmıştı şimdi içine atılması kaldı, içine atılmasına da gerek yok bu gidişle kendisi atlayacak o kuyuya.
    yani hocam keşke olsan aslında şöyle diyeyim keşke olsaydın, bu gidişle o çok güvendiğin oyuncular devre arası gönderildiğinde yüzüne bile bakmayacak ve sen hayatının en acı derslerinden birini alacaksın (kadro yapımız oyun tarzına hiç uymasa da ersun gelir devre arası dedi dersiniz)

    ve son bir tavsiye, o yardımcılarla olmaz hocam asıl problemin bu farkında bile değilsin.
    ne diyorduk
    "artık iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum, bu son olsun"
App Store'dan indirin Google Play'den alın