• 11
    askere giden herkesin yapması gereken şeyi "askerlikten çok bahsedenleri sallamaması gereken" grup. yok efendim salağı oyna, bir bok bilmiyormuş gibi yap gazına hiç gelmeyin uzun yada kısa olmanız farketmez sizden bir bok olmayacaksa bir bakışta anlıyorlar zaten, o nedenle olmadığınız biriymiş gibi davranmayın ayrıca bir tek ana kuzusu siz değilsiniz, gideceksiniz önce gazınızı alacaklar sonra herkes gibi güzelce ezileceksiniz ve sivilde yaşadığınız hayatın anlamını daha iyi anlayacaksınız. unutmadan adınız poşet olacak ve çoğunuzun generaldan fazla anısı olacak.

    not 1 : car car askerlikten bahseden adamların geneli neden ya kantinde ya revirde yatarak askerlik yapan tipler olur onu hiç anlamam.
    not 2 : gecenin üçünde 30 saat görevde olan ve koğuşa giren erlere, yanındaki uzun dönem çavuşun gazıyla "gürültü yapmayın lan" diyen kısa döneme ve yanındaki uzun döneme hayatları boyunca unutmayacakları anları yaşatmış insanlar gördüm. bakınız bu örnekte olduğu gibi ayrım yok götünüz kalkarsa indirirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın