• 5451
    taraftar ile iletişimi iyi ayarlaması gereken yönetim.

    olur olmadık donnarumma, elliott iddialarıyla beklentiler artıyor. buna izin vermeleri yarın öbür gün getirecekleri oyuncular üzerinde baskı olup, memnuniyetsizliğe dönüşebilir.

    tez vakitte donnarumma, elliott gibi isimlerle ilgimiz olmadığı resmi kanallardan açıklanmalı. bu iletişimsizlik iyi değil.
  • 5453
    biraz ayaklarını yere sağlam basması gereken yönetim. sane transferi olağanüstüydü, kabul etmek lazım. sane şu anda alınamazdı. osimhen transferinde de oyuncunun inatçılığı galatasaray lehine bir durum. onda bile illallah ettik. biz galatasaray'ın büyüklüğünden şüphe etmiyoruz. ama kendi ligimizin seviyesi de itibarı da belli. donnarumma falan deli saçması işler. gerçekten uğraşılıyor mu bilmiyorum ama taraftarın, basının bu kadar işin içinde olması eksi yazıyor. övüldüğünüz kadar yerin dibine sokulursunuz ki bu takımın hala 3-4 tane 11 oyuncusuna ihtiyacı var, yani temel transferler. eksikleri giderin sonra işin şovuna kaçarsınız. galatasaray'da transfer bitmez falan filan anlıyorum da elinizden çok diliniz çalışıyor.
  • 5454
    sonra laf söyleyince, kızınca size de yaranılmıyor deniyor. yapılan çok büyük bir ayıptır. sen yönetim olarak, daha lig bitmeden kombine satışa çıkardın bu taraftar dakika düşünmeden astronomik fiyatlara yeniledi, alabilen sıfırdan aldı kombinelerini. ama sen gel bu maça, kombine sahiplerinin biletlerini sil, gelmek istiyorsan bilet al de. ayıp ayıp. neyin kurnazlığı bu?

    (bkz: 2 ağustos 2025 galatasaray lazio maçı)
  • 5455
    talan ve soygun kültüründen geldiklerini bu kadar güzel anlatamazlardı. yapılan hiçbir transfer taraftara yapılan kombine rezilliğinin üstünü örtemez zira transfer taraftar mutlu olsun diye değil, takım başarılı olsun diye yapılır. eleştirdiğimiz vakit mesaj kutusuna damlayan yazarlar, sosyal medyada demediğini bırakmayan yalakalar birazdan başlar size haziran ayında sane getirdi demeye. mevzu bahis transfer üzerinden benim soyguna uğramam ise bu yol doğru yol değildir, 5 bin kişiye oynarsın o hazırlık maçını o zaman görürüm ben rezilliği. umarım en kısa sürede istifa eder, defolup giderler.
  • 5457
    2 ağustos 2025 galatasaray lazio maçı işin kombine sahiplerini saf dışı bırakmış yönetim.

    son yapılan hareketlerini onaylasak ve desteklesek de bunu desteklemenin izahı yok.

    anlıyorum osimhen gelecek o gün, ekstra bütçe kazanmak istiyorlar ancak bugün hazırlık maçı için kombine sahiplerini saf dışı bırakan yarın kupa-lig-şampiyonlar ligi ayrımına gider para için.

    bugün ses çıkarılmazda yarın bunlar diğer kulüpler gibi ayrılır ve herkes ayrı ayrı kombine almak zorunda kalır.

    netflix miyiz biz beyler hayırdır? zaten tonla para alındı kombineler için. o gün osimhen haberi olsa bile kaç kişi dolduracak stadı ?
  • 5458
    muslera'nın bu sezon olmayacağını bilmeyen yoktu ama ligin başlamasına 10 gün kala hala kaleci transfer edemediler. ee başkan kasada çok büyük paramız da var diyor ne bekleniyor ben anlayabilmiş değilim? piyasadaki kaleciler belli. senin alabileceklerin de belli. kulüplerinin o kaleci için istediği ücret belli. yapacakları indirim belli. 3-5 kuruş daha indirim alabilmek için bekleniyorsa diyecek bi' şey yok.
  • 5460
    peşinatı napoli kulübüne ödeyemediği için osimhen transferini bi' türlü bitiremeyen yönetim. basındaki isimlere de bugün geldi yarın geliyor diye haber yaptırıyorlar. kaleci konusunda da durum benzer. en acil transfer olan kale konusunda da donnarumma ismiyle taraftarları uyutmakla meşguller. kasada para dolu deniyor ama ben bunun böyle olduğunu da sanmıyorum. transferdeki durgunluk bence para sıkıntısıyla /nakit döngüsüyle alakalı.
  • 5462
    transfer konusundaki beceriksizliklerini ve genel iç çekişmelerdeki rezalet hallerini tüm dünya biliyor zaten de iletişim ve marketing alanından sorumlu kişiler de fiyasko ötesi bir dönem yaşıyor. kafasını kaldırıp dünyanın en büyük kulüpleri arasına girebileceği bir fırsat penceresi, şansına kendi dönemine gelen dursun aydın özbek ve yönetimi kendilerine yakışır şekilde sınıfta kalıyor. okan buruk ve kimyası harika oturan futbol takımının sırtında ne kadar yürüyecekler bakalım.
  • 5463
    gittikleri gün lokma döktüreceğim kötü niyetli insanlar bütünü. başa geldikleri günden bu yana kulübe, taraftara haydi bizi boş verin kulübün kurucusu ali sami yen'e edilmiş küfrün, hakaretin haddi hesabı yok aksiyon almadılar.
    sane transferi sonrasında taraftara sitem edip taraftar harcama yapmıyor dediler, ingiltere'de 3100 liraya satılan eşofman takımını 5500 liraya bize çakmaya çalıştılar. en yetkililerinden biri çıkıp osimhen birkaç güne biter dedi, üstünden iki hafta geçti biz bittik, osimhen bitmedi. florya satılmadan bankalar birliğinden çıkamayız dediler, florya'nın peşinatı gelmeden sermaye artırımı ile bankalar birliğinden çıktılar. muslera bir yıl önce ayrılıyorum dedi, ligin başlamasına on gün kaldı kaleci yok. sağ bek, sol stoper, orta saha, forvet eksik oğlu eksik. en son taraftarın hakkına göz dikip kombinelileri tabiri caizse köpek yerine koydular. ne hakkımızı korudular, ne bizi varsa yoksa kişisel reklamları ve menfaatlerini düşündüler. tez vakitte hangi yolla olursa olsun hayatımızdan çıkıp gitmelerini temenni ediyorum.
  • 5466
    şu dakikaya kadar falso bir durumları olmadı transfer konusunda. belli başlı mevkiler vardı tabi ki bitmesi gereken ama hadi diyorsun osimhen'e yoğunlaşıldı vesaire. baktığımızda zaman da var tabi ki daha. ben yine de bu yönetimin eksiksiz sıfır hata ile bir transfer dönemi geçirebileceğine inanmıyorum. bizi hüsrana uğratacakları konuyu da, kaleci transferi olarak görüyorum.
  • 5467
    avrupa kupalarında mart ayına gelmişliği bile bulunmadan efsane çekilen dursun özbek başkanlığındaki yönetimdir. sorunsuz kadro kurabileceklerini sanmıyorum. ya sağ bek almazlar, ya stoper olmaz ya da kaleye saçma sapan biri gelir. orta sahaya adam almayıp sezon ortası kaan ayhan'ın takımı 3. kez yaktığı senaryoyu görmemiz de olası.

    mevcut kadro ligi her türlü götürüyor da avrupa diyince iş başka. bir bölgen bile eksik olsa rakipler orayı deşe deşe işi bitiriyorlar. dursun özbek başkanken klopp'u getirse gene mart ayında avrupa kupası maçı göremez.
  • 5470
    kendisinin yapmış olduğu transfer an itibarıyla tüm dünya spor piyasasında konuşuluyor. bunu bile eleştirip, galatasaray’ın bu kıymetli aksiyonlarını aşağıya çekmek artık bu takımı sevmemek anlamına gelir. yönetim bankalar birliğinden de çıkarttı takımı bu arada. sadece transfer değil yapılan manevralar. kendine yeten ve dominasyonu artık iyiden iyiye hissettiren bir galatasaray kurmakta olan yönetimdir. zamanında çok eleştirmiş bir taraftar olarak yazıyorum.
  • 5471
    bazılarının kendilerine olan nefreti, galatasaray sevgilerini geçen yönetim.

    osimhen'in alınmasına üzülenler olduğuna eminim. eleştiri bombardımanı yapamayacaklar çünkü.

    ben gerçek bir galatasaraylı olarak, galatasaray'ın gücünü doğru kullanıp, borçsuz hale getirdikleri ve bu finansal güçle müthiş transferler yaptıkları için müteşekkirim.

    bunlar olurken de 3 sene üst üste şampiyon olduk bir de.

    hala eleştirenlere tek lafım var; el insaf.
  • 5473
    kulübün borcu yok üst üste 3. şampiyonluk 5. yıldız gelmiş. osimhen, sane gelmiş, şampiyonlar ligi'ne direkt katılıyoruz, bunların haricinde de yine aynı dönemde rekor satış yapılmış, türkiye kupası ile süper kupa cabası, forma reklamı ve sponsorluk rekorları kırılıyor ama içimizdeki fenerliler kalkıp saçma sapan bir şey bulup en ince ayrıntıdan aşağı çekmenin yolunu arıyor. neymar, mbampe messi üçlüsü kuran psg kaç sene çeyrek finalde elendi bilen yok. geçen sene avrupa'nın en iyi takımlarından biri olan liverpool epl'yi donunda sallarken çeyrek finalde elendi. transferdeki eksikler üzerinden yapılan eleştiriyi anlıyorum ama bu takımın tarihinde sane, osimhen gibi transferleri lige yetiştirmişlik yokken halledildi. okan hoca bile ilk kez bu kadar çok oyuncuyla kamp yaptım dedi. osimhen transferi sonrası gidecek ve gelecek oyuncular da hızla netleşir.
  • 5474
    taraftara iyiden iyiye müşteri gözüyle bakmaları can sıkmaya başladı. bu akşam oynanacak lazio maçına kombinesi olanlar giremiyor. dün osimhen antrenmana çıkıyor; üye olmayanların izleyememesini geçtim, paketin en yüksek üyeliği kapsayamıyorsa yine izleyemiyorsun. gs store’da istediğiniz ürünleri istediğiniz fiyata çıkartın, ona lafımız yok ama taraftarı bu şekil kısıtlamaları gerçekten can sıkmaya başladı.
  • 5475
    paralı taraftarla parasız taraftarı ayrıştırdıktan sonra paralıları da kendi içinde ayrıştıran yönetimdir. özel videoların alayını sadece en üst seviyedeki üyeler izleyecekse orta seviyedeki paket ne işe yarıyor?

    anasının gözü fiyatlarıyla kombine satılmışken 2 ağustos 2025 galatasaray lazio maçına neden "bu pakete dahil değil" deniyor. adı üstünde kombine amk. bunu bir kere alırsın, dibine kadar kullanırsın.

    girilen masrafı anlıyorum, hatta bunları bir şey satmadan yaptık dedikten sonra e o zaman neden sattınız diye de sormuyorum ama böyle iğne deliğinden de olsa taraftara geçirmek de nerden çıktı? 3 liralık formayı 5'e sat ona tamam, ayrıca özel ürün yap onu da 8-10'dan ayrıca sat ona da tamam. ama fazlası yolmaya giriyor. ayıp oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın