tarihe not düşmesi adına, hem şampiyonlar ligi hem de ligimiz için gayet yeterli olduğunu düşündüğüm sol bek oyuncumuz.
877
altı aylık dönemde mücadeleden kaçtığını görmedik. performansı da belli bir seviyenin altına düşmüyor. takımda antipatik değil. köln fiyat performans bir bek. kendisini beğenmeyenler hayatta herhangi bir şeyi beğenmeleri zor tiplerdir.
şampiyonlar ligi seviyedinde mi ? değil.
galatasaray şampiyonlar ligi seviyesinde mi? değil.
bazı şeyler bugünden yarına olmaz. istikrar gerekir.
kadro, mali yapı, hedef, vizyon bunu istikrarlı bir şekilde yukarıya taşımalıyız.
ne diyoruz türkiyedir galatasaray.
türkiye'nin senelerdir istediği ve hedeflediği seviyelere gelememesinin sebepleri ile galatasarayın sebepleri aynı.
878
kendisi şampiyonlar ligi ön elemesinde herhangi bir takımın sol beki olarak bize karşı oynasa, nereden buluyorlar böyle adamları, biz neden bulamıyoruz falan derdi bizim taraftar muhtemelen. misal şu sparta pragda oynayan eleman vardı sağ bekte. noldu ona sahi?
879
fiyat performans ürünü. okan hocanın aradığı dinamiklik, atletiklik, teknik kendisinde var. defansif olarak biraz daha gelişmeli onun dışında çok faydalı oyuncu taraftar niye taktı kendisine anlamadım.
880
kendisinin menajeri erden timur ile yakındı. cenk ergün’le ise pek anlaşamaz. cenk ergün kendisinden oyuncu almaz. sürekli çıkan transfer iddialarına bu açıdan bakılırsa bir şeyler anlaşılabilir.
ne kadar doğrudur bilinmez ama böyle bir haber var.
882
bugün son maçı olur ve 10 milyon euro bedelle satılırsa tarihin en büyük dolandırıcılıklarından birine kulüp olarak imza atmış oluruz. rafa silvanın kendisinin yanından geçip açtığı orta gösteriyor ki bu arkadaş atletik değil, pozisyon zaten alamıyor. fiziği bize öyle bir izlenim yaratıyor ama atletik, teknik ve hızlı değil. defans yapmaktan zaten bi haber. gerçekten en büyük eksiğimiz hala sol bek olarak duruyor. berkan'ın top sürüp rahatça adam geçtiği kanatta ileri düz koşu ile topu taşıyamıyor. umarım söylenen bedellere satılır. her siyahi uzun saçlı bek sacha boey olamıyor ne yazık ki.
883
künye fotoğrafı rafı maranga'yı andıran atletik olmayan futbolcu. eğer denilen rakamlara satarsak çok büyük olay olur.
hiç iyi durmuyor yazacakken adamı boş bıraktı ve 2. golü yedik... yollayın şunu.
886
kendisine teklif var deniyordu inşallah vardır. savunması çok negatif yazıyor. her oynadığı maçta sol kanat otoban oluyor. (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
887
vasat demeye bin şahit ister.
dünyada sol bek kıtlığı varsa sol beksiz oynayalım köhn ile oynayacağımıza.
888
en ofsayt entryim kendisidir. bu takımın seviyesinde kesinlikle değil. pas kalitesi, defansı, markajı çok eksik. giderse muhteşem olur.
889
pozisyon ve oyun okuma bilgisi sıfır olan oyuncu. bu sebeple asla savunması iyi olamayacak. çok kolay manipüle edilebilir durumda...
890
bu adam bu sene kalırsa bu takımın sol kanadını 5 şeritli otoban yaptırır. aklı olan yönetim yeni sol bek alır.
891
3'lü savunmaya dönmeyeceksek acilen satılması gereken topçudur. 4'lüde bununla olmaz. mümkün değil.
kesinlikle bir boey değil. galatasaray seviyesinde de değil.
893
3'e 5'e bakmadan gönderin gitsin. 2024 model lionel carole.
894
raporlayan kişi, onay veren teknik ekip ne gördü anlam verilemeyen oyuncu. korkuyor resmen, masuaku kadar oynayamıyor. şuttan başka bir numarası yok, ilk 11 oynayabilecek kalitede değil.
895
sam adekugbe'den bir farkını göremedim. rezalet bir performans gösteriyor.
galatasaray seviyesinde olmayan sol bek. bu adamın da savunanı olmasın.
galatasaray’ın sol beki olamayacak oyuncu. barış alper’in sezonu sol bekte geçireceğini düşünüyorum.
897
gerçekten isteyeni varsa hemen daha fazla izlemeden yollayalım. kafası yokmuş gibi oynuyor, niye bu kadar panik içinde anlamadım. * tamam iyi oynayanımız yok ama kendisi çok çok kötü.
898
eğer gerçekten 8 milyon teklif varsa ve yönetim satmıyorsa bu galatasaray'a yapılmış bir hainlik olarak tarihe geçer.
899
mağlup olduğumuz fenerbahçe maçında topu içeri alırken yüzündeki korku görüntüsü gözümün önünden gitmeyen oyuncu.
900
keşke kırmızı görsen de sensiz oynasak.
adekugbe veya kazımcan dahi bu kadar ben futbolcu değilim diye bağırmıyordu.