icardi'nin antrenman yapmadığını, antrenmana çıkmadığını durmadan söyleyen ama kanıt sunamayan yazar. bu adamın en son ne zaman antrenmandan kaçtığını, gelmediği bir söylese de biz rahat etsek. ocak ayından beri sakatlık yaşadığı 1 antrenman hariç hep takımla beraber çalıştı, bir de kilo problemi var diyor ki o daha komik. geçen sene bu zamanki fotolara bakınca da benzer hali, bu adam ne antrenman kaçırıyor ne kilolu. bu kadar hoşnutsuzluk, bu kadar negatiflik ve olmayan şeyleri söyleyerek algı yapması yıldırdı beni. kendince bir de madde uydurmuş istediği zaman antrenmana çıkmama maddesi var diye, sakat sakat her maç sahaya çıkıp emek verme maddesi de var mıymış onu da söyleyebilir bize.
adam kör kalıyordu ama ona rağmen sahaya çıkmak istedi, aşil tendonu kopma ihtimaline karşı yine sahaya çıktı, hareketleri kısıtlandı bu yüzden ama o kilo ve antrenmansızlığa bağlıyor. kendisinin sakatlığı için doktorların ne söylediğini buraya atıyorum şimdi belki okur da yazdıklarından utanabilir.
---
alıntı ---
ortopedi ve travmatoloji uzmanı prof. dr. cem coşkun avcı
''peroneal tendon yaralanmaları futbol ve basketbol gibi temas sporlarında sık görülür. çoğunlukla aşırı yüklenme, ağır antrenman, burkulma gibi nedenlerle zedelenebileceği gibi direkt travma ile yani darbeye bağlı olarak da yaralanabilir. yaralanmalar peroneal tendon fonksiyonlarını bozarak ayak bileğinde ağrı ve hareket kısıtlılığına sebep olur. ''
''yaralanmalar peroneal tendon fonksiyonlarını bozarak ayak bileğinde ağrı ve hareket kısıtlılığına sebep olur!!!!!!''
''iğne tedavisi tendon yaralanması dahil tüm yumuşak doku yaralanmalarında spora dönüşü hızlandırmak için uygulanan bir yöntemdir. erken dönemde çoğunlukla kortizon veya benzeri antiinflamatuar etkiye sahip ilaçlarla yaralanma bölgesine ultrason rehberliğinde uygulanır. kronik problemlerde prp ve benzeri daha biyolojik yöntemlerle de yapılabilir. çoğunlukla tedaviye yardımcıdır”
“kortizon türü enjeksiyonların en önemli yan etkisi veya riski, tendonun zayıflamasına ve özellikle sık tekrarlanması durumunda tendonun yırtılmasına sebep olmasıdır. bu nedenle kontrollü ve dikkatli bir şekilde uygulanmalıdır”
“kortizon türü enjeksiyonların en önemli yan etkisi veya riski, tendonun zayıflamasına ve özellikle sık tekrarlanması durumunda tendonun yırtılmasına sebep olmasıdır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!''
---
alıntı ---