bir sezonda bir maç bile oynayamayacakken 500 bin tl kazanmak cidden büyük iştir. kendisini böyle bir sözleşme yapabildiği için kutluyorum.
985
kendisinin kaleci olduğu unutulmamalıdır. bir sezonda bir maç bile oynamayan binlerce kaleci olsa gerek dünyada...
986
yeni kontratında yıllık garanti ücret 12 bin tl, maç başı ücret 500 bin tl olması gerekirken ters olmuş. koca sezonda 1 maç bile oynamayacak. hatta iddia ediyorum 18'e bile giremeyecek. alacağı parada gözümüz yok da 500 bin tl'ye stadın çimlerini aydınlatmak için ekstra makine alırdık. adamda eski yöneticilerin kasedi mi var, bildiği kirli çamaşırlar mı var bilemiyorum. neden vazgeçilemediğini anlayamıyorum. düzgün adamdır severim kendisini ama burnuma pis kokular da gelmiyor değil.
987
takımın başının gözünün sadakası olsun diye takımda tutulduğuna inandığım yedek top tutucu. yok, çok düşündüm ama başka türlü açıklayamadım varlığını.
988
birkaç seneye futbolu bırakır ardından mert çetin'in yerine tercüman olur. ya da aykut erçetin bu tercüman demeyelim dilmaç diyelim. farklı olsun. 6-8-10-15 yıldır galatasaray kalecisi.
989
kazım'la erman'ı bonservisleriyle sattık, yine bu adamın yıllık parası çıkmadı.
her gün floryada iki saat idman yapıp günlük 1000-1500 usd para kazanan sporcu. mesleğini kıskandığım. her gün cennet gibi bir yerde spor yap üstüne 1000-1500 usd arası para al.
992
kabahat bunda değil, buna sözleşme önerende
993
sağlık için spor yapan sarışın ve kuyruklu insan. 2020 yaz olimpiyat oyunları kampanyasının yüzü olacak adamdır. sırf antreman yapmak için insanlara yıllık milyon eurolar ödeniyor olması, eminim ki o güya görmüş geçirmiş olimpiyat jürisinin ağzını bir karış açık bırakırdı. öyle şikeci ali koç'u, diksiyonu güzel spor bakanını falan oralara kadar yormanın alemi yoktu.
994
eğer ki bu kriz döneminde birkaç maçlığına bir oyuncu-teknik direktör arıyorsak en büyük adayım kendisidir. bu temennimin 10 adet çok önemli sebebi mevcut;
1- sabri'den yaşça daha büyük ve de tecrübeli.
2- ülke dinamiklerini ve yerli oyuncular ile nasıl diyalog kurulması gerektiğini drogba'dan daha iyi biliyor.
3- selçuk, hakan balta, gökhan zan ve diğerlerinden çok daha uzun süredir takımda olan, camiaya fazlasıyla aşina bir isim. bir sürü yönetim ve hoca gördü.
4- ingilizce, almanca ve ispanyolca başta olmak üzere yedi dil biliyor, yabancılarla kesinlikle iletişim sorunu olmaz.
5- kendisinden önce muslera veya ufuk gibi isimler olduğu için tüm konsantrasyonunu teknik direktörlüğe verebilir, ayrıca milli takıma yardımcı hoca veya kaleci antrenörü olarak çağrılma tehlikesi de yok.
6- karakter olarak düzgün, iyi niyetli, egosu olmayan ve beyefendi biri. camianın da desteği arkasında ki kendisine güvenilmese tekrardan takıma çağrılmazdı. yönetim hatasını anladı ve aykut kaybedilmeden tekrar takıma döndü.
7- kendisi gurbetçi olduğu için almanya'daki yerli ve yüksek potansiyelli yıldız adaylarını özel bağlantıları sayesinde takıma kazandırabilir. 6+0+4 için gayet uygun bir hamle olur.
8- alçak gönüllü biri olduğundan harcadığımız her kuruşun hesabının yapıldığı şu dönemde ekstra bir ücret talep edeceğini düşünmüyorum.
9- türk futbolunda ismen yer etmiş, rakiplerin de tanıdığı ve saygı duydukları bir isim.
10- içimizden birisi ve de galatasaray taraftarı.
995
fatih terim gider, jupp hyenckes gelir, ne bileyim guus hiddink gelir, şenol güneş gelir. kim gelirse gelir ama bu adam gitmez.
dünyaya meteor çarpıktan sonra hayatta kalan ilginç türler gibi görüyorum kendisini. kişisel anlamda bir evrim mucizesi, tam bir survivor. yürüyedur aykut ne olursa olsun hayatta* kal.
td lik yaparsa kendisine verilen maaşı da çıkarmış olacağımız emektar kaleci. ahahahahahahahaha
999
başkan ünal aysal bu akşam takıma bir yemek vermiş. herkesin üstünde antrenman kıyafetleri veya spor elbiseler var, bir tek zat-ı alileri grand tuvalet teşrif etmişler. bence kendisi antrenmanları bir yana bırakıp yönetim kadrosuna katıldı ve de artık yeni menajerimiz. hayırlı uğurlu olsun;
ekleme: (bkz: #1310026) (bkz: ben demiştim) yönetimin de benle aynı görüşte olmasına sevindim.
1000
ne zaman ismini duysam ilk aklıma galatasaray futbol takımı içerisindeki yönetimin adamı olduğu geliyor.bir yerlerden duymuş değilim öyle kulüp içerinde bağlantılarım da yok sadece bir öngörü bendeki.