ülkece her anlamda geçirdiğimiz kötü günlere rağmen, dün akşam tüm türkiye'nin izleyebileceği şekilde bir komedi programı yayınladığı için kendisine teşekkürü borç bildiğim fenerbahçe eş başkanı.
maç bittikten sonra fenerbahçe taraftarının olympiakos'lu futbolculara madde attığı görüntüleri sansürlediği söylenen fanatik. neyse ki kendi taraftarları videosunu çekiyor.
sahibi olduğu hull city afc'nin stadyumunda saha zeminini kontrol etmeye yaklaşık 10 kişilik ekibiyle çimlere zarar verebilecek düztaban benzeri ayakkabılarla giren türk yatırımcı.
ali koç'la iki defa görüşen, yönetim kurulunda olmak üzere anlaştığı söylenen ancak futbolda söz sahibi olmak istemesi üzerine ali koç'la net uzlaşı sağlayamayan kişi. iddialar şansal büyüka'ya ait. ali koç'un oyuncağını acun'a vereceğini hiç zannetmiyorum ama acun da gelecekte fener başkanlığına oynuyor, bu çok belli. bu yüzden seçimi kazanabilmek adına ismi listede kullanılabilir. ali koç daha sonra bu arkadaşa yol verir. acun'la ali koç'un anlaşabileceğini düşünmüyorum nedense.
ali koç'un yönetim kurulu listesinde bulunan spor adamı ve medya patronu.
866
ülkede fenerbahçeli olmayan herkes tarafından nefret edilen, ali koç isimli cismin seçimi kazanması durumunda ise fenerbahçeli futbolcuları ayak tenisinde, meşhur otellerde vs etrafında maymun etmesiyle fenerbahçe taraftarı tarafından da nefret edileceğine inandığım kişi. örneğin; irfancan 8. haftada sakatlanıp oyundan çıkarken gariban fbli kardeşim tribünde ulan iki hafta önce acun abinle ayak tenisi oynarken bi şeyin yoktu diye küfüre başlar…
867
bu ülkede insanların aptallaştırılması projesine yaptığı programlarla katkıda bulunmuş, serveti bereden geldiği belli olmayan fenerbahçe’li medya maymunu. yıllardır tv8 izlemem. bu adamın dijital platformunu da anca korsan izlerim, para kazandırmam. geçmişten beri söylediklerinin 1 kelimesine inanmazdım, şimdi survior fanları falan izlesinler nasıl bir karakter olduğunu.
868
asıl tehlike bu adam.
transfer konusunda fenerbahçe'ye çok büyük kolaylıklar sağlayacak hem gidenler hem kalanlar konusunda. mourinho hamlesi de büyük ihtimal acun'un aklına gelmiştir.
edit: benim belirttiğim nokta vizyonu vs. değil. fenerlide vizyon ne arasın. adamın yurtdışında iki tane takımı var. kolaylık sağlar fener kadrosunun düzenlenmesinde.
869
düşünün galatasaraylı olsa tete'yi, sergio'yu, cicaldao'yu falan bizden bonservisle almıştı. öyle bir rahatlık fener için. futbol yüzde 70-80 transfer işi. herkes çok küçümsüyor bunu. biz okan buruk'u transfer ettik iki senedir ordan kazanıyoruz.
fenerbahçenin erden timuru olabilecek yönetici adayı. vizyonu erden timurla aynı ölçüde mi tartışılabilir fakat popüleritesi ve maddi gücü ile galatasaray-fenerbahçe ikilemi yaşayan futbolculara jübile sonrası o ses türkiye ve survivor jürisi teklifi ile kafa karıştıracaktır.
871
nasıl zenginleştiği, kimlerin el verdiği, nerelere para yedirdiği, arkasında kimlerin olduğu tartışmalı sonradan zenginleşmiş güç. daha doğrusu herkesin duymadık, görmedik dediği biri.
dışarıdan maddi güç, kendi kulübü sayesinde transfer işleri. şimdi de yönetime girerek fenerbahçesi için emek harcayacak. zaten çevresi zengin kulüp için kendisi de katkı verecektir.
ali koç futbol dünyasını takip edemeyen biri. aslında kafası basmayan biri. şimdiye kadar çevresinde olanlar da öyleydi. önüne beş tane iyi oyuncu koysak. dördü çok iyi olup takımına uysa. gider en kötüsünü seçip takımına uymayanı tercih eder. o derece futbol aklı zayıf.
lâkin acun öyle değil. daha kurnaz. daha çok takip ediyor. kulüp para verecekse iyisine verdirir.
bu sinsi kişiliğe galatasaray camiası para kazandırmamalı. bu konuda akıllı davranılmalı.
872
sözlükte emoji kullanımı olsa başlığının altı kedicik dolacak eski muhabir.
873
trtspor'dan doruk tecimer'in aktardığına göre mourinho transferi ilk icraati olarak görülebilirmiş. süreçte etkili rol oynadığını belirtti.
874
muhtemelen ali koç'un yanında 3 yıl fenerbahçe'nin futbol şubesini yönetecek ve akabinde bir sonraki başkanı olacaktır.
875
fener'e mesut özil çakmış, hull city'e saçmasapan oyuncular transfer ettirmiş, zamanın 2024 yılı olduğundan haberi olmadığını düşündüğüm, modası geçmiş televizyon programlarını berbat tekniklerle ekranlara getiren, devri geçmek üzere olan köhne zihniyetli bir adamdır. kimse korkmasın.