bu akşam tattığımız müthiş lezzeti bir kez daha tatmak istiyorsak; erden timur devam etmeli, doğru kadro planlaması ile yarından tezi yok hemen hazırlıklara başlamalıyız.
9
iyiler sonunda mutlaka kazanır.
10
(bkz: geliyor gelmekte olan) 5. yıldız, öyle hava civa değil, hakiki yıldız, nasıl takılıyor görsün o bedavacı takımı...
24-25 için kadroyu hiç bozmadan çok iyi 8, 10, sağ bek, iyi yedek forvet ile hayal olmayan oldukça yakın olan hedef.
15
d.a.ö. ve avanesi gidene kadar gündemimde olmayan başarı. bunlarla aldığımız her galibiyette biraz daha batıyoruz.
geç olmadan, galatasaray'ın geleceği yok olmadan yönetim istifa!
16
bu saatten sonra tek ve gerçek hedef olmalıdır.
17
iki belki daha uzun yıllar sonrasına ertelediğimiz şampiyonluk.
baktık iki üç sene de bir şey olmuyor fenerli hesabına göre 25 şampiyonluğumuz var. tak takarız 5. yıldızı yolumuza bakarız. kimse ne oluyor hemşerim diye sormuyor zaten.
18
bu hedeften ne olursa olsun sapmayacağız zaten. tek sorun yönetim. hedef 25 yolunda aşmamız gereken engellerden biri de yönetim ve başkan olarak görünüyor. kısacası, işin garibi içerisiyle de savaşmak durumundayız. sonumuz hayır, sezon sonunda da göğsümüzde 5. yıldız olsun. zor olacak ama olacak. o yıldızı alacağız.
19
bu sene gerçekleşmesi mümkün olmayandır. yönetimin ajandası farklı. birbirimizi kandırmaya gerek yok.
20
dursun özbek yönetimi ve okan buruk ile şu şartlar altında zor.
bu yönetim ve hocanın şu anki futbol yönetimi ile şampiyon olmamız bence %5 falan.
21
hedeften öyle ya da böyle şaşmamak gerek. evet kötü durumdayız. evet rezalet bir oyun oynuyoruz. ama hedefimizden çıkmayacağız ve buna ulaşacağız. yönetimi yiyebiliriz ama okan buruk ve takımımıza desteğimiz tam olmamalı.
22
mutlaka ama mutlaka almalıyız bu sezon. anlamı cl gruplarina direk katılım, dolayısıyla yüklü miktarda gelir demek. aynı zamanda suyun karşı tarafının çenesini kapatmak demek. onun haricinde bir anlamı olmayacak. lakin, benim bu şampiyonluk sonrası farklı bir düşüncem de var. takımı 2-3 sene kadar nadasa bırakmalıyız. maaşı yüksek, yaşı yüksek tüm isimler ile yollar ayrilmali ya da bir kısmı yedeğe çekilmeli. nerede genç, dinamik isim varsa transfer edilip yetiştirilmeli. bir nevi ajax modeli uygulamaliyiz.
23
okan buruk ile birlikte elde edecegimiz sampiyonluk.
24
herhang bir sapma olmayan hedef. bir zahmet olmasın da!
25
eylül 2024 itibariyle en büyük hedefimiz. avrupa özelinde bu camiaya okan buruk’un da küçük geldiğini maalesef gözledik, gözlemledik. işi inada bindirene elin avrupalısı anında cezayı kesiyor. yerel ligde de en büyük rakiplerin sana tokadı vurabiliyor.
inadının arkasından gidip sonuç alabilen tek yer yerel lig ve sonrasında gelecek şampiyonlar ligi bileti. lig şampiyonluğu için sonuna kadar kenetlenmeliyiz. sonrasında ise yeni yönetim ve yenilikçi, hatalarından ders alan bir hocayla yolumuza devam etmeliyiz.