• 407
    transfer komitemizi ve kendi içlerindeki çatlakları düşününce;

    sane
    osimhen
    ederson
    ilkay
    akanji

    5'lisine fazlasıyla okeyim. transfer dönemi başında "galatasaray yüzyılı başlatacağız" hayallerimiz yüzünden burun kıvırdığımız, eh biraz da şımarıklık yaptığımız bazı oyunculara karşı ayağımızın yere basması gerektiğini öğrendik sonuçta.
  • 408
    hala satış yapmamış olmamızın beni biraz rahatsız ettiği dönem.

    ben satış görmek isterdim öncelikli olarak.

    bilinen halil ve kerem d. gitti.

    frankowski fransaya satın alma opsiyonlu kiralık olarak dönüyor.

    köhn dönem bitmeden büyük ihtimalle bundesliga yolcusu olacak. 5 milyon civari bir rakam istiyoruz.

    cuesta ve nelsson gönderilecek gibi görünüyor. zaniolo'nun durumu belirsiz.

    berkan, yusuf, jelert büyük ihtimalle kalacaklar ki bence üçü de yoğun takvimde bu sefer daha fazla forma şansı bulacaklardır.

    nelsson'un durumu kritik. eğer imkan varsa ve hala istiyorlarsa verona'dan tchatchoua takasında kullanılsa bütün dertlerimiz çözülür. tchatchoua, sallai, jelert ve kaan o bölgeyi rahat ikame ederler.

    cuesta ise tam bir muamma. kiralık satın alma ile gönderilirse belki iş yapabilir. portekiz ligine gönderebilirsek ihtimaller artabilir.

    morata konusu da büyük ihtimalle osimhen sonrasında çözülecek. ondan da tahminen 7-8 milyon civarında bir gelir elde edeceğiz gibi görünüyor.

    eyüp, gökdeniz , efe, sirachan, çağrı, berat gibi isimleri de artık ilk 11 garantisi ile kiralık göndermemiz lazım. bu futbolcuların ışığı çok parlak. oynamadıkça paslanıyorlar.

    bunları çözebilirsek harika bir sezon geçirmiş olacağız.
  • 409
    artık yavaş yavaş yangın yapmamız gereken dönem.

    kapanmasına 40 küsür gün kaldı, tek transferimiz leroy sane ki aslında o da ilk etapta lazım olan bölge değildi.

    kaleci yok, sağ bek yok, on numara yok... sane transferi sonrası 10 numaraya yunus akgün veya geçen sezonki gibi gabriel sara geçebilir tabii ki. forvet yok. stoper isteniyor deniyor bir transfer yok. yok, yok, yok!

    zaten kadromuz dardı, bu nedenle istenen rotasyon da yapılamıyordu. çok önemli 3 oyuncu kaybettik ilk 11'den, yerleri dolmadı *
  • 410
    yönetim ölümü gösterse de taraftarın sıtmaya razı gelmemesi gereken dönem.

    bu adamlar galatasaray spor kulübü yöneticisi oldularsa oturdukları makamların hakkını verecekler. yok öyle seçilirken bol keseden atıp tutup, transfere, icraata gelince baştan savma iş yapmak.

    o koltuklarda oturan adamlar sorunları çözer. mazeret üretme makamı değil orası. mazeret üretmek isteyen de ayrılır o makamdan çeker gider.

    o yüzden osimhen gelse de gelmese de top class bir kaleci, sözde değil özde kaliteli bir sol stoper, ıskartaya çıkmamış bir sağ bek ve elle tutulur fayda sağlayan bir yedek orta saha alınmak zorundadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın