• 690
    geçen gün kazan dairesi yayınında çağlar abi birisine 20 25 hatta 30 bile sıkabiliriz yeterki karşı taraf taksite ikna olsun demişti.
    transferlere bu açıdan bakarsak madem 20 veriyorduk neden x oyuncuyu almıyoruz-alamadık gibi soruların cevabı böylelikle cok basitleşmiş oluyor.
    bir de malum sitede araba bakarken 500k bütçemizin olduğunu söylediğimiz halde beğendiğimiz arabaya onu almak yerine az daha koy şunu al diyen arkadaş çevresinin gazıyla her defasında aynı şeyi yapıp fiyatı yükselte yükselte kendimizi 10 milyonluk mercedes ilanlarının içinde kaybolmuş halde bulmak gibi transferde oyuncu seçmeye döndü taraftarımız.
  • 692
    aaron wan bisakka, adrien rabiot gibi namlı, 4 milyon euro üstü maaş alacak oyuncuları kadroya katmamamızın çok iyi olduğu dönem. jelert, gabriel sara gibi maaş/arkadaşlık dengesini bozmayacak genç heyecanlı oyuncularımız olacak.

    sergio oliviera ve bir mucize olsa zaha’nın kontratından çıksak iyice normalleşiriz. başarısız olsak bile hamle şansımız devam eder. beşiktaş ve fener’in kontratları o enkazı zor kaldırır.

    kalan sürede altay, rıdvan gibi yerli olarak alınabilecek 2 oyuncuyu kadromuza katsak, bide diri bir 6 numara muhteşem olur. çünkü gabriel sara bildiğin 10 numara. toreira’yı 8 oynatacak veya toreira olmadığında yerine oynayacak bir 6 numaraya ekmek su gibi ihtiyacımız var.

    batshuayi darbemiz süper, oğuz aydın’ı kaçırmamız da aşırı kötü oldu malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın