• 50
    gerçekten takım ve hocanın yapayalnız mücadele etmek zorunda kaldığı şu ortamda çok zor ve ama çok anlamlı bir şampiyonluk olacak.

    beşiktaş’ın sergen ile şampiyon yapıldığı sezona çok benziyor. en büyük fark ise bizim o sezona göre çok daha iyi bir oyunumuzun olması. ancak hem avrupa’da hem de türkiye’de hakem facialarıyla uğraşırken başımıza neler geldiği ve ortada.
    yıllardır hakemi de yenmek zorunda kalmak çok sinir bozucu.
  • 52
    dağılmadan odaklanılması gerekendir. olan oldu artık. eleştiri hakkımızı bu yaza saklı tutalım. kazanılması gereken bir şampiyonluk var. erden timur'un gelecek transfer döneminde hatalarını telafi edeceğine inanıyorum. bu yaz doğru aksiyonlar alınmazsa daha sert eleştirelim. ancak günü bugün değil.

    elimizde avcumuzda bir galatasaray var. onu da ite köpeğe yem etmenin manası yok. burası ortadoğu. burda gereksiz objektifliğe giren kaybeder. yok icardi billurlarına temas etti, etmedi vs. gibi değişik tartışmalar içinde sözlük. sahiden bu mu ya mevzumuz? iktidarı, oligarkları, troll orduları, pfdk'sı, satılık kalemleri, yayıncı kuruluşu, şike suçlarının üzerini gölgeleyen yargı anlayışı, federasyonu, mhk'sı derken içerden dışardan binbir dert ile uğraşırken sahiden mevzumuz icardi'nin hareketi konusunda dürüst olmak mı? isviçre mi burası veya norveç mi? coğrafya kaderse bizim de fazla naifliği artık bir kenara koyma zamanımız geldi.

    bu saatten sonra herkesi her türlü baskı altına alıp önümüze çıkarılan tüm engelleri yıkıp geçmemiz lazım.
  • 53
    yakın tarihimizin en önemli şampiyonluğu olacak şampiyonluk.
    olduklarımızın hepsinin hikayasi çok özel ama bu nedense çok başka seviye çirkinliklerin yaşandığı ve yaşanmaya devam ettiği sene. bilmem bu kadar kirli bir sezonda böyle desteklenerek şampiyon ilan edilmek için uğraşıldığı bir sezon. sonu mutlulukla bitsin.
    (bkz: #hedef24 yolunda kenetlenme zamanı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın