• 1
    yaklaşık 1 ay boyunca galatasaray'ın yapmış olduğu kamptır. fakat kampta neler yapılmıştır asıl merak ettiğim bu.

    1) roberto mancini'nin kendi istediği oyuncular ve takıma oturtmak istediği sistem için çok uygun ve faydalı olacağını düşünmüştük.
    2 puan farkı 8'e düşünce ve fenerbahçe'nin açık açık tedirgin olduğunu görünce psikolojik olarak güçlendiğimizi ve bunun saha içi çalışmalarına yansıyacağını düşünmüştük.
    3) 4.yıldızı takmak adına ilk yarıda neredeyse hiçbir şey yapmayan takımımızın rüzgarı arkasına alarak kenetleneceğine ve çok sıkı çalışacağına inanmıştık.
    4) yönetimin kamp boyunca takım ve teknik heyet ile yakından ilgilenmesi,teknik direktör değişikliğinden sonra oluşan kötü tablonun olumluya doğru yol aldığı fikrine kapılmamıza vesile oldu.
    5) ve bana göre en önemlisi. oyuncuların hepsinin fazlasıyla emek harcayarak,gerekirse dişinden tırnağından arttırarak çalışacağına,ikinci yarı için kaybetsek bile o formada hepsinin terinin son damlasını göreceğimize inanmıştık.

    peki şimdi karşımıza çıkan tablo nedir?

    1) sıradan bir turnuvada alınan önemsiz bir başarı ile göz boyama,
    2) antrenmanlarda hemen her futbolcunun yan gelip yattığı gerçeği,
    3) oturtulmaya çalışılan fakat 4.resmi maçın ortalarında patlayan bir sistem,
    4) resmi maçlara lisansları yetiştirilemeyen yeni oyuncular,
    5) psikolojik açıdan yine başlanılan noktaya geri dönülmesi,
    6) 2-3 oyuncu hariç hiç birinin 4.yıldıza inanmadığı ve en üzücüsü önemsemediği gerçeği,
    7) tamamen kaybedilen bir özgüven.

    kendinize,işinize,arkadaşlarınıza,hatta ve hatta bize saygınız yok diyelim.tamam eyvallah. fakat üzerinizde taşıdığınız,değerinin sizinle kıyaslanması abesle iştigal olan o formanın hakkını vermediğinize inandığı an bu taraftar gereğini fazlasıyla yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın