• 2400
    artık kendilerine vaad edilen şeylere inanası gelmeyen topluluk. son dönemden örnekler verelim.

    1- başkan ünal aysal pazartesi bir transferi açıklayacağız dedi, açıklanmadı. 25 temmuz'da tüm transferler bitecek dedi, bitmedi. 25-30 temmuz arası bitecek dedi, yine bitmedi. tüm transferler kampa yetişecek deniyordu, yine yeni yeniden yetişmedi.

    2- ultraslan lig tv'leri iptal ettireceğiz dedi, yürüyüşler yapıldı, protestolar düzenlendi herkes gaza geldi. kimse galatasaray taraftarını yok sayamaz, lig bitsin göreceksiniz dedi. heyecanlandık. ben kendi adıma dedim ki ''acaba çok fazla iptal olur da lig tv ömer güvenç'i işten çıkarır, bazı yanlışlarından dolayı basın açıklamasıyla galatasaray camiasından özür dileyip yayın politikasında büyük değişikliklere gider mi?''

    3- imparator bile ''kendimi tutuyorum, zamanı gelince içimizdekileri bir bir söyleceğiz'' dedi, ama o da olmadı.

    iki taraflı düşündüğümde üçüne de makul sebepler bulabiliyorum.

    1- yönetim şike soruşturması, uefa'dan men ihtimali, beşiktaş'ın arena'yı kullanmak istemesi derken transfere vakit ayıramamış olabilir.

    2- takım lig tv'den aldığı paralarla transfer yapıyorken, resti çekip havuzdan çıkamadığı sürece taraftarın lig tv'lerini iptal ettirmesiyle bir yere varılmayacağını düşünüp vazgeçmiş olabilirler, hatta yönetim bile bunu sürdürmelerini istememiş olabilir.

    3- yönetim engel olmuş olabilir, en güzel cevabın kalkan kupa ve konuşmamak olduğunu düşünüp vazgeçmiş olabilir, yeterince gergin ortamı bir de kendisi germek istememiş olabilir.

    gördüğünüz gibi hiç bir grubu suçlamıyorum. ne yöneticileri, ne ultraslan'ı ne imparator'u*. çünkü 3 temmuz'dan bu yana yaşanan süreçte* gördük ki sadece 17 takımla değil, sayısız kişi ve kurumla * * * * * * * * * *...

    ama bizim tek isteğimiz artık bize içi boş vaatler vermeyin, balon laflar söylemeyin, gerçekleşmeyecek sözlerle günü kurtarmaya çalışmayın. lütfen, sizi sevenleri üzmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın