• 7
    (bkz: #452575)
    şu sözlüğe bazen uğramak istemiyorsam ykaraca gibi yazarlar yüzündendir. şu saatte içimi ürpertti bu entrysiyle. yaz vakti insanın üşümesinin nasıl olduğunu sayesinde gördük. sanırım özhan canaydın hakkında üç aşağı beş yukarı aynı düşüncelere sahibiz kendisiyle.

    şu yaşıma kadar gördüğüm kayıplar içinde beni etkileyen tek isimdir özhan canaydın. allah gecinden versin de, dahası da olacak elbette. ama özhan canaydın ilk olduğu için ne zaman adını görsem üzülüyorum. belki de zamanında arkasından ben de bir şeyler söylemişimdir, vicdanım beni rahatsız ediyordur. insanız sonuçta, hepimiz hata yapabiliriz. geçenlerde yazdığım eski bir yazıda da özhan canaydın'a sallamış olduğumu farkettim. ama samimiyetimden emin olun, özhan canaydın öldüğünde arkasından ağlayan çoğu insan gibi beni de kendisini yaşarken eleştirdiğimde rahatsız eden bir şeyler oluyordu.

    neyse işte. umarım kemal sunal, atatürk, özhan canaydın, barış manço, sevdiklerimiz; hepsi cennettedir şimdi. umarım bu yazı * da şu "geçen haftanın 10 numara entryleri" kısmında hakettiği yeri bulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın