• 14
    #436743 entrysine hitaben ;

    başkana saygısızca salladığımı söylemiş kendisi. o gurur duysun. geçen sene fenerbahçeyle 3 branşta yapılan toplam 19 maçın 18'ini kaybeden ve bu branşların hiçbirinde lig şampiyonluğu göremeyen bir kulübün yani koskoca galatasaray kulübünün başkanı. söylediğim sözün sonuna kadar arkasındayım. sabah akşam ofsayt versinler , ben lafımın arkasındayım. isyan da ederim çünkü ben galatasarayımı başarısız görmeye tahammül edemem ve bunca imkâna rağmen bu kulüp bu kadar kötü yönetiliyorsa sonuna kadar da haykırırım. benim buna hakkım var.

    ben kim miyim ?

    21 yaşında bir öğrenci. kendini bildiğinden beri arma peşinde koşan kişi , 5 yaşından beri her sene en az 9-10 kez ali sami yene giden kişi , fırsatını bulduğunda ankaralara , sivaslara , trabzonlara giden kişi , 10 yaşındayken leeds maçına bilet bulabilmek için 24 saat sami yen çevresinde dolanan kişi , sadece geçen sene fener deplasmanı için gece 12'de kuyruğa girip 13 saat ayakta bekleyen kişi , basketbol ve voleybol maçlarının % 80'ine giden kişi , su topu ve tekerlekli sandalye basketbol maçlarına giden kişi. bu sene kombine alabilmek için 2 ay boğazından kesmiş kişi. fenere u-13 maçında bile yenilince üzülen kişi. galatasarayı kalbinin merkezine koymuş kişi , mastürübatif eylemlerine değil !

    ben kim miyim ?

    harry kewell uğruna galatasaraylılığını donduran kişi değilim , bizim futbolcular fenerli futbolculardan daha yakışıklı diyen kişi değilim , no bilmem ne diye başlık açan kişilerden değilim , zirvelerde ortam kovalayıp sözlükte birbirlerini kollayan kişilerden değilim , fenere yenildikten sonra yaa nolcak a.q altı üstü bir maç diyip sonra fenerle ilgili tüm başlıklara yorum atan zavallı değilim , ortadaki sorunların üzerine gitmek yerine polyannacılık oynayan kişi değilim , 1 maçla ve ya 1 sezonla kelle arayan kişi değilim , sürü psikolojisine uyup
    olm ben şimdi bunların dediklerine uymazsam of yerim a.q diyen kişi değilim , (gbkz: ya başlıcam böyle işe niye benim karmam düştü ?) diyen kişi değilim. ben yazarlara nickini görünce on verdiğim yazar diyen kişi değilim , 11 yaşından beri bu kulüpte oynayan ve bu takımın kaptanlarından olan sabriyle zırt pırt taşşak geçen kişi değilim , burda ua'ya sallayıp tribünde arabesk tezahüratlara tepki göstermeden eşlik eden kişi değilim.

    sen mi benim galatasaraylılığı mı sorguluyosun ?

    (bkz: fırla bi çay koy gel)

    sen değil feriştahından bile daha çok galatasaraylıyım güzel kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın