• 757
    yaklaşık 20 yıldır maçlara giderim hayatımda böyle bir tribün görmedim. kulaklarım duymuyor ve sesim yok şu anda. evde lal gibi dolaşıyorum.

    maçın ilk yarısı izlediğim en iyi galatatasaray'lardan biri vardı sahada. isteği, baskısı ve hırsı beni çok mutlu etti. düşmüş takımı toparlamak için değişiklikler erken gelseydi belki de çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. sağlık olsun. bu takım günbegün üzerine koyarak çok fena bir şeye evrilecek inanıyorum. biraz sabır, biraz zaman.

    gelelim taraftara. mükemmel bir taraftar vardı. mükemmel bir atmosfer ve inanılmaz bir ıslık-yuhalama. dedim ya kulaklarım duymuyor gerçekten. bağırmaktan sesim kısıldı. hele icardi'nin golünden sonra böyle bir tezahürat görmedim.

    ancak: 20 yaşındaki bir çocuk 2 hata yaptı ve 2 gol yedik. hem de gruptaki en önemli maçta. canı sağ olsun. olmuşa çare yok. bizim yapmamız gereken özellikle bu 20 yaşındaki çocuğu yuhalamak, ıslıklamak ve çıkarken homurdanmak değil, alkışlamaktır. hatasından sonra bağırmak ve küfretmek basit olan şey. zor olan ise alkışlayıp onu oyunda tutmak. dün bir çocuk vardı arkamda kerem'e 30 dakika küfür etti. döndüm en sonunda dedim ki yiğidim bırak artık şu küfrü ve destek ol. hiç yakışmıyor gerçekten. "abi küfredince gol atıyor" dedi deli :d benim tepkimden sonra küfretmedi sağ olsun.

    bu takım ilk yarı oynadığı oyunu geliştirirse (geliştireceğine inanıyorum) yenemeyeceği takım yok. biraz sabredip takıma ve teknik ekibe güvenmemiz lazım. henüz hiçbir şey kaybetmedik. bu maçtan önce bayern'e 3 puan yazanlar çoktu. değişen bir şey olmadı. bizi mutlu eden ise ilk yarı bayern'i sahaya gömmekti. sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın