• 10
    insanımızın balık hafızalı olduğunu çözmüş, galatasaray genel kurul üyesidir.
    iyi niyetle yaklaşırsak, kendisi whatsapp gruplarında her yazılana inanmakla hata yapıyor.
    söylediği ilk bilgi:
    'hoca gençleşme projesini istemedi.proje burak elmas'ın, ışıtan gün de bu projenin önemli bir parçası'. sonrasında, hoca şimdi başarısızlık olduğu için oradan güç almaya çalışıyora getirdi. bakalım öyle mi?
    https://www.dailymotion.com/video/x7nf5a3
    burada defalarca yazıldı çizildi, yeri geldi selahattin baki bile 2 milyon euro'ya çözemediğimiz genç oyuncuyu sheffield united'a götürdü vs.

    hadi gelin, daha yakın tarihe gidelim.
    alioski konusunda hocanın açıklamaları belli. '3 yıl için 7.5 milyon euro'yu orijini sol bek olmayan oyuncu için veremeyiz' diyen, hocaydı.
    morutan için, 'o da bizi istiyor, biz de onu istiyoruz, 2 yıldır takip ediyoruz, ancak fiyatlar biraz daha düşerse olur' diyen, hocaydı.
    ghezzal konusunda, 'ghezzal'ı kim istemez, ancak elden çıkmamız gereken oyuncular var' demişti. feghouli veya babel elden çıkarılabilse, belki de ghezzal alacaktı.
    larsen konusunda tek bir kelime duyamadık ağzından, ki ayrıca boey en erken transferlerimizden biriydi.

    zamanında, emre utkucan'ı gstv'de dinlemiştim.
    e.u: 'ben, hocalarımın isteği olan özelliklere göre filtreleme yaparak oyuncu arıyorum. ancak yeri geldiğinde, hoca, yeri geldiğinde yönetim, kendi iradelerini ortaya koyarak negatif rapor verdiğim oyuncuları da alabiliyorlar.'
    seçimde, neredeyse burak elmas'la beraber aday olmuş hoca, emre utkucan'la da ilişkileri çok yakın olmasına rağmen, larsen'i aldıramamış!

    hocaya dair eleştirilecek veya uyarılacak bir çok konu olduğunu düşünüyorum. ancak, muhalifler bu kafayla devam ederse, değil hocayla konuşmak, florya'nın kapısından içeri bile giremezler. son kısmı bilerek yazdım, malum kendisi, en son programında 'gs yöneticisi, her yere girer' buyurmuştu. sonrasında kendisi ile çelişerek, 'hollanda'da kulübü olan yönetici, gs'da judo şube sorumlusu' diye bu durumun garipliğinden bahsetmişti. neden acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın