resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29763
    hoca saha dışında çok yalnız bırakılmıştır, transferler yine zamanında gelmemiştir, her şeyden önemlisi de hakemler ekmeğimize kan doğramıştır hepsi doğru.

    ancak yine de fatih hocamız daha önce hepsini yenecek formülü bulmak konusunda gösterdiği dirayeti iki senedir gösteremiyor.

    bunun altında da bana göre şampiyon olduğumuz son iki sene de dahil olmak üzere yeteri kadar saha içi istikrarı olan takım kuramamamız yatıyor. fernando ve gomis gittiğinden beri onların saha içinde ki özgül ağırlığını dolduracak karakterleri takıma karamadık.

    elde ki fena olmayan maya da bir türlü bu sebepler parlamıyor.

    teker teker bakınca muslera, omar/yedlin, marcao, luyindama, saracchi, taylan, gedson, emre kılınç, mostafa, onyekuru, kerem gibi performansı yüksek olabilecek fiziken ve tempo olarak ligin üzerinde olarak değerlendirebileceğimiz futbolcular var kadromuzda.

    ancak gelgelelim hepsi bir süre sonra geldikleri seviyenin altına iniyor. bu durumda bir takım saha içi uygulamaların artık sorgulanması tabi ki de gerekiyor. hocayı eleştirilemez bir noktaya götürmek de yukarıda ki saha dışı etmenleri göz önüne alarak gitmesini istemek de bu açıdan en azından şu aşamada aynı derecede yanlış.

    yapılması gereken evvela iyi ve bizi temsil değeri olan bir yönetimin göreve gelmesi. sonrasında da saha içinde huzurlu ortamın kurulması. ardından da hocayı eleştirilebilir konumuna çekerek bu kendini yenileme baskısını en azından yeniden yaşanmasını sağlamak. ona rağmen zaten güncelleme yapamıyorsa maalesef ki çok sevdiğimiz ve kalbimizi defalarca elimize götürdüğümüzde orada olan hocamızın bu sefer son seferi olarak tarihe geçme zamanı gelmiş demektir.

    ama bu olacaksa da genetiğimize uygun biçimde olmalı artık. daha fazla kavga, bölünme, değer çıkmazı yaşanmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın